قزل آلا، سالمون می شود/کلاهبرداری این بار با گوشت ماهی

معاون مرکز علمی آموزشی جهاد کشاورزی شهرستان جهرم از فروش گوشت ماهی قزل آلا به جای سالمون خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، مهدی پورداود معاون مرکز علمی آموزشی جهاد کشاورزی شهرستان جهرم گفت: سالمون شبیه قزل‌آلا ولی گوشتش قرمز یا نارنجی پررنگ است که فروشندگان سودجو، رنگدانه‌های طبیعی و رنگ های مصنوعی(مضر برای سلامتی) را به خورد قزل‌آلا می ‌دهند تا جای سالمون فروخته شود.

مهدی پورداود ادامه داد: سالمون فقط در نواحی آتلانتیک و در کشورهایی چون نروژ و دانمارک پرورش می‌ یابد و چیزی با عنوان سالمون ایرانی یا سالمون خزر وجود ندارد.

معاون مرکز علمی آموزشی جهاد کشاورزی شهرستان جهرم گفت: چند سالی است که نوعی ماهی به صورت فیله و... با نام سالمون ایرانی فروخته می‌شود که تقلبی است.

پورداود اضافه کرد: قیمت سالمون آتلانتیک بالاتر از یکصد هزار تومان در هر کیلوگرم و اکنون کمیاب شده است.

این مدرس دانشگاه بیان داشت: هموطنان توجه کنند که در بازار، سالمون‌های وکیوم‌ شده و با مارک و بسته‌ بندی‌های مخصوص کشورهای آتلانتیک یا نروژ و دانمارک اصالت دارند و در غیر این صورت تقلبی‌ و به دلیل استفاده تولیدکنندگان از رنگدانه‌های مصنوعی برای سلامتی مضر هستند.

انتهای پیام/ب

کلاهبرداری با گوشت قزل آلا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
دیاری
۱۴:۵۷ ۰۱ مرداد ۱۳۹۸
ما از همین ماهی قزل آلا سالمون کیلویی ۳۸ گرفتیم و مصرف کردیم و خوشمزه هم بود آیا واقعا برای بدن ضرر دارد . پس اگر ضرر دارد چرا هیچ کس نظارتی رو این نوع گوشتها ی ماهی ندارد واقعا نگران شدم .
آخرین اخبار