صادقی فر خبر داد

ضرورت پیش بینی منابع مورد نیاز در اضافه شدن بازنشستگان جدید

سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری گفت: مسئولان باید پیش از اضافه شدن بازنشسته جدید و کاهش سقف بازنشستگی در برخی مشاغل، منابع مورد نیاز آن را پیش بینی و تامین کنند.

ضرورت پیش بینی منابع مورد نیاز در اضافه شدن بازنشستگان جدیدبه گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ابراهیم صادقی فر سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری در مراسم قرعه کشی وام بازنشستگان و موظفین صندوق بازنشستگی کشوری، اظهار کرد: مسئولان باید پیش از اضافه شدن بازنشسته جدید به آمار بازنشستگان و کاهش سقف بازنشستگی در برخی مشاغل، منابع مورد نیاز آن را پیش بینی و تامین کنند.

وی ادامه داد: بازنشستگان امروز کشور قشری هستند که سال ها پیش پیروزی انقلاب را به ثمر رساندند و پس از آن جنگ تحمیلی را با از خود گذشتگی و شجاعت، پشت سر گذاشتند.

سرپرست صندوق بازنشستگی کشوری تاکید کرد: بازنشستگی مرحله ای از زندگی است که افراد بتوانند به دنبال علایق خود بروند و امور مورد علاقه خود را تجربه کنند.

صادقی فر خاطرنشان کرد: حقوق بازنشستگان در دولت دهم، 30 درصد کمتر از تورم بود و در دولت یازدهم با پیگیری های وزیرتعاون، کار  و رفاه اجتماعی بسیاری از این قبیل کمبودها مرتفع شد.

وی تصریح کرد: تشکیل شورای سالمندی و شکل گیری خانه های امید برخی از مشکلات بازنشستگان را کاهش داد و امیدواریم با گسترش خانه های امید بتوانیم نسبت به توانمند سازی و مهارت افزایی بازنشستگان و سالمندان اقدام کنیم تا نشاط بازنشستگان را نیز افزایش دهیم.

سرپرست صندوق بازنشستگی کشور یادآور شد: اصول مدیریت صندوق های بازنشستگی را 4 اصل پاسخگویی، پایدارسازی، شفاف سازی و نو آوری تشکیل می دهند و مدیران صندوق های بازنشستگی باید این اصول را در عملکرد خود مدنظر قرار دهند.

صادقی فر اظهار کرد: پاسخگویی به ذی نفعان صندوق های بازنشستگی که صاحبان اصلی صندوق ها به شمار می روند جزء اولویت های مدیران صندوق بازنشستگی است و عملکرد این مجموعه تا کنون به حدی موفق بوده است که یک نفر از کارمندان صندوق تا کنون جزء حقوق های نجومی نبوده است.

وی یادآور شد: تا کنون برخی تخلفات کوچک در صندوق های بازنشستگی رخ داده است که با مدیریت و نظارت مدیران صندوق در حد همین تخلف باقی مانده است و به فساد منجر نشده است.

سرپرست صندوق بازنشستگی کشور ادامه داد: در اصل پایدارسازی نیز مدیران و مسئولان صندوق های بازنشستگی باید به گونه ای باشند که سرمایه های فعلی صندوق برای آیندگان آن به پایداری برسد و با کمبود نقدینگی مواجه نشوند.

صادقی فر اظهار کرد: در برخی از جوامع دنیا صندوق های بازنشستگی به بحران رسیده اند و برخی دیگر نیز در مسیر بحران قرار دارند، این درحالی است که خوشبختانه صندوق های بازنشستگی ایران علی رغم قرار گرفتن در مسیر بحران، هنوز به بحران نرسیده اند.

وی خاطرنشان کرد: شفاف سازی برای مدیران و مسئولان صندوق بازنشستگی از اهمیت ویژه ای برخوردار است و عملکرد ما و کارهایی که انجام می دهیم باید همانند آینه ای باشد که خدمات مورد ارائه به بازنشستگان را انعکاس دهد.

سرپرست صندوق بازنشستگی کشور تاکید کرد: رعایت اصل صرفه جویی در همه زمینه ها اصلی ضروری است که باید در حوزه صندوق های بازنشستگی و دفاتر مرتبط با آن نیز مورد توجه قرار گیرد.

صادقی فر ادامه داد: تفکرات بلند مدت به جای اقدامات کوتاه مدت که نقش مسکن موقت را دارند باید در مدیریت صندوق های بازنشستگی مورد توجه قرار بگیرد و همچنین کیفیت خدمات مورد ارائه به بازنشستگان نیز باید افزایش یابد.

وی تاکید کرد: با دستور صریح رئیس جمهور مقرر شده است تا بنگاه هایی که در راستای سیاست های اقتصادی صندوق های بازنشستگی قرار ندارند از این دایره خارج شوند تا مسیر اقتصادی صندوق های بازنشستگی به افزایش نشاط بازنشستگان ختم شود.

سرپرست صندوق های بازنشستگی اضافه کرد: در حال حاضر اصلاح نظام مالکیت صندوق های بازنشستگی در بسیاری از کشورها مطرح است و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز بر لزوم نگاه اجتماعی و دغدغه مندی در خصوص کرامت بازنشستگان تاکید دارد.

انتهای پیام/

 کاهش مشکلات بازنشستگان با تشکیل خانه های امید

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار