تاکید بر نظارت و کنترل مستمر بر کیفیت پخت نان

معاون اقتصادی استاندار قزوین گفت: دستگاه‌های نظارتی حداکثر دقت و حساسیت را بر کیفیت پخت نان داشته باشند.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛ منوچهر حبیبی معاون اقتصادی استاندار در جلسه شورای آرد و نان افزود: مدیران دستگاه‌های ناظر باید به کیفیت گندم، آرد و نان حساسیت لازم را داشته باشند تا رضایت شهروندان در این زمینه افزایش یابد.

حبیبی در ادامه تاکید کرد: باید افزایش قیمت نان همزمان با افزایش کیفیت نان باشد و با متخلفان در این حوزه به شدت برخورد شود.

انتهای پیام/

 

برگزاری جلسه شورای آرد و نان استان قزوین

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار