تاسیسات نظامی "سونچون" میزبان کدام جنگنده‌های ارتش کره‌شمالی است؟ + نقشه و جزئیات

به اعتقاد منابع رسانه‌ای؛ "سونچون"، یک مجموعه چند وجهی است که هم قابلیت ذخیره و انباشت سلاح های شیمیایی و هم قابلیت استقرار انواع جنگنده ها را در خود دارد.

به گزارش خبرنگار حوزه دفاعی امنیتی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اخیرا تحرکات آمریکا و هم‌پیمانانش وارد مرحله جدیدی شده و ممکن است که شبه جزیره کره تحولات جدیدی را به خود ببیند. اما در این میان کره شمالی نیز تحولات را به دقت رصد می‌کند و از پایگاه‌های نظامی خود برای کنترل اوضاع و بازدارندگی در مقابل کشورهای متخاصم استفاده می‌کند.

تاسیسات نظامی

یکی از توانمندی‌های ارتش کره‌شمالی داشتن پایگاه‌ها و تاسیسات نظامی متعدد است که از آنها برای مقابله با آمریکا استفاده می‌کنند. یکی از این تاسیسات نظامی؛ مجتمع نظامی "سونچون" ارتش کره شمالی است.
به اعتقاد منابع رسانه‌ای این پایگاه نظامی؛ یک مجموعه چند وجهی است که هم قابلیت ذخیره و انباشت سلاح های شیمیایی و هم قابلیت استقرار انواع جنگنده ها را در خود دارد.

وبگاه وایرد درباره تاسیسات نظامی "سونچون" می‌گوید: سونچون یک مجتمع نظامی مرموز است که بسیاری از جنگنده‌های ارتش کره شمالی به شکل مرموزی در آن نگه داری می‌شود. احتمالا "مهمترین استحکامات" نیروی هوایی کره‌شمالی، حداقل نیمی از ناوگان جنگنده های MiG-29s و Su-25s ممکن است در این پایگاه مستقر باشند.
این وبگاه می افزاید: نگه داشتن این جنگنده‌ها در این تاسیسات نظامی ممکن است ؛ هواپیماهای نظامی ارتش کره شمالی را از چشم کنجکاوی ها محافظت کند.

تاسیسات نظامی

برخی رسانه ها گزارش می دهند که این تاسیسات نظامی مذکور اسکادران 55 نیروی هوایی ارتش کره شمالی را در خود جای داده است. در سال های اخیر عمدتا از قدرت موشکی کره شمالی بحث به میان آمده بود اما این پایگاه نظامی توانمندی گسترده ای را از ارتش کره شمالی به نمایش می گذارد.

نقشه تاسیسات نظامی کره شمالی نشان می دهد که پایگاه نظامی "سونچون" پتانسیل چند منظوره دارد و می‌تواند در نبرد احتمالی آتی نقش مهمی را ایفا کند. این پایگاه نظامی می‌تواند حملات احتمالی به مناطق مورد مناقشه در شبه جزیره کره را طراحی کرده و از پایتخت در مقابل جنگ احتمالی دفاع کند.

تاسیسات نظامی

پایگاه های متعدد ارتش کره شمالی این کشور را در برابر تهدیدات آمریکا حفظ می کند ؛ هر چند که به نظر نمی رسد آمریکا با فشار نظامی به "پیونگ یانگ" کاری از پیش ببرد. جواد منصوری سفیر سابق ایران در چین در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه سیاست خارجی گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان،پیرامون مناقشات بین کره شمالی و آمریکا اظهار داشت: آمریکایی‌ها می‌خواهند سیاست های خودشان بر کره شمالی تحمیل کنند، اما دولت کره شمالی چنین اجازه ای را به آنها نمی‌دهد: آمریکایی‌ها به هیچ عنوان اجازه نمی‌دهند که دولت دیگری در این منطقه صاحب نفوذ شود و از این نظر با دولت چین و تا حدودی با روسیه و کره شمالی در تعارض است.

سفیر سابق ایران در چین افزود: کره شمالی در راستای رقابت‌پذیری با آمریکا در منطقه حرکت می‌کند و با بدعهدی‌هایی که آمریکایی‌ها در سال‌های گذشته داشته‌اند به این نتیجه رسیده به باشگاه اتمی دنیا وارد شود و نظرات خودش را به آمریکا و متحدین او تحمیل کرده و چین از این سیاست‌های کره شمالی راضی است.

 تاسیسات نظامی

وی با بیان اینکه آمریکایی‌ها انتظار دارند چین کره شمالی را در اختیار خود داشته باشد، افزود: باتوجه به روابط خوب چین و کره شمالی پکن چنین اقدامی را نمی‌کند.

سفیر سابق ایران در چین ادامه داد: سفر اخیر ترامپ به چین به نوعی برای جلب نظری همکاری این کشور بود، البته به نظر می‌رسد باتوجه به عملکرد دولت آمریکا بعید است، موفقیتی در این راستا داشته باشد.


وی افزود: اگر آمریکا و کره شمالی بخواهند به یک تفاهم یا نتیجه‌ای برسند که بدون جنگ مشکلات‌شان حل شود،‌ این اقدام در کوتاه مدت صورت نمی‌گیرد چرا که آمریکایی‌ها مجبور هستند یا دست از مواضع‌شان بردارند یا اینکه وارد جنگ شوند. در دو ماه گذشته مقامات آمریکایی نشان دادند که نسبت به هر دو قضیه مردد هستند چرا که آمادگی جنگ را نداشتند و می‌دانند تبعات گسترده‌ای دارد و از طرفی آمادگی رفتار قانونی با دولت کره شمالی را ندارند.

گزارش منابع میدانی نشان می‌دهد که کره شمالی در پانزده آزمایش، بیست و دو موشک بدون استفاده از کلاهک فعال شلیک کرده است. مقامات آمریکایی می گویند کره شمالی توسعه موشک ها، سوخت راکت و موتورها و نیز سامانه های هدف گیری و هدایت خود را ادامه می دهد و نگران جنگ با آمریکا و هم‌پیمانانش نیست.

تاسیسات نظامی

پیونگ‌یانگ به دلایل متعددی معتقد است واشنگتن صرفا به دلیل برنامه های هسته‌ای با این کشور وارد جنگ نخواهد شد. چند مقام ارشد آمریکایی نیز به این موضوع اشاره کرده اند. نگرانی دولت آمریکا فقط به پیامدهای وخیم جنگ با کره شمالی محدود نمی شود. چنین جنگی علاوه بر آمریکا، بیشتر به متحدان آن به ویژه ژاپن و کره جنوبی تحمیل خواهد شد. از سوی دیگر، بی‌ثباتی ناشی از این جنگ در جنوب شرق آسیا، می تواند به تقابل چین و آمریکا نیز منجر شود.

تلاش‌های آمریکا برای درهم شکستن ستون‌های قدرت نظامی کره شمالی تاکنون با شکست مواجه شده و احداث پایگاه‌های متعدد این کشور و افزایش برد موشک‌های بالتیک نشان می‌دهد که آمریکا در رسیدن به اهدافش با شکست مواجه شده است.

گزارش از محمد زرچینی

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۴ ۲۲ آبان ۱۳۹۶
گزارش خوبی بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۲ ۲۲ آبان ۱۳۹۶
مرگبر امریکا
آخرین اخبار