لرستان؛

سیلوی ۵۰ هزار تنی استراتژی موفق پدافند غیر عامل در لرستان

بهمنی، مدیر عامل شرکت غله منطقه ۱۲ لرستان گفت: سیلوی ۵۰ هزار تنی کمالوند خرم آباد ذخیره ساز مطمئنی برای شرایط بحران و به عنوان استراتژی مهم و پدافند غیر عامل در لرستان محسوب می‌شود.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان؛   حشمت بهمنی در جلسه‌ای که با موضوعیت مبارزه با آفات انباری در هفته پدافند غیر عامل که در محل سیلوی کمالوند خرم آباد برگزار شد، با اشاره به اهمیت شرکت غله و خدمات بازرگانی گفت:به عنوان یک شرکت دولتی متولی خرید تضمینی گندم و دانه‌های روغنی بوده و علاوه بر این رسالت تامین کننده آرد مورد نیاز خبازی‌ها، واحد‌های خانه پزی نان روستایی و عشایری است که ذخیره سازی کالا‌های استراتژی به منظور رفع بحران را نیز به عهده دارد.

وی به اقدامات انجام شده در شرکت غله پرداخت و افزود: در سال جاری حدود ۳۷۱ هزار تن گندم و ۲۸۰۰ تن دانه روغنی خریداری شده است و با توجه به بارندگی کم و شرایط جوی نامناسب وبه دنبال آن افت تولید گندم شرکت غله مسئولیت ذخیره سازی و تولید آرد برای بخش خصوصی رابر عهده داشته ونقش خود را به نحو احسن ایفا کرده است.

بهمنی لرستان را به عنوان قطب تولید آرد و گندم کشور دانست و گفت: ظرفیت ذخیره سازی ۸۰۰ هزار تن گندم و تولید ۷۰۰ هزار تن آرد را داراست که با توجه به مصرف گندم سالانه لرستان به میزان حدود ۲۲۰ هزار تن از ارسال مازاد آن به دیگر استان‌ها سخن گفت و تعداد واحد‌های فعال خبازی لرستان را ۱۸۰۰ واحد گزارش کرد.

مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه ۱۲ لرستان در خصوص اهمیت موضوع همایش پدافند غیر عامل و تهدیدات ذخایر و انبار‌ها اعلام داشت:این همایش با عنایت شرکت غله به همت کمیته پدافند غیر عامل شرکت و در خصوص ذخیره، تأمین آرد گندم برای اولین بار با همکاری سازمان جهاد کشاورزی استان و با هدف ذخیره سازی مطمئن و کافی کالا‌ها برای مواقع بحران و کمک به تنظیم بازار و تأمین امنیت غذایی برگزارشد.

حشمت بهمنی با توجه به موقعیت استراتژیک و توپوگرافی و موقعیت جغرافیایی، لرستان را تحت عنوان نقطه ثقل و ذخیره سازی کالا‌های منطقه‌ای دانست و عنوان کرد: در طول تاریخ جنگ‌ها و بروز اختلافات قابل پیش بینی است و بایستی آمادگی را در این شرایط بحران داشت که در این شرایط دولت‌ها طوری مواضع خود را طراحی می‌کنند تا بتوانند از مردم صیانت به عمل آورند و امنیت غذایی مردم را سرلوحه کار خود قرار دهند.

وی افزود: در دنیای امروز درصورت وجود شرایط تهدید زیستی که رقبا به انواع مختلف سعی در خارج سازی حریفان یا جامعه هدف دارند و با هدف آلوده سازی مواد غذایی، نگهداری و انبار کالا و آب شرب و مزارع سعی در مخاطره آمیز کردن شرایط زندگی انسان‌ها و ایجاد رعب و وحشت وترس و بیماری دارند، راهکار پدافند غیر عامل را مهم قلمداد کرد.

بهمنی در پایان به اقدامات مقتضی در این زمینه پرداخت و ادامه داد: ایجاد طرح جامع پدافندی، مکان یابی سریع مراکز خرید، استفاده از دانش و مبارزه با آفت‌ها از اقدامات مهم در مقابله با بحران‌ها در لرستان اقداماتی است که در صورت تأمین اعتبارو واگذاری به این شرکت و در سطح خبازی‌ها به منظور بهره مندی، تجهیزاتی و ازجمله ۲ دستگاه موتور برق در اختیار خبازان قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام/د

سیلوی ۵۰ هزار تنی استراتژی موفق پدافند غیر عامل در استان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.