خطر ابتلا به بیماری های قلبی عروقی با مصرف چربی ها

یک متخصص تغذیه با بیان اینکه سوخارى کردن مواد غذایى یک عادت غلط است،گفت:بهتر است از حرارت ملایم و مدت زمان کوتاه برای سرخ کردن مواد غذایی استفاده شود.

  به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛ مصطفی نچواک با اشاره به اینکه چربى ها از مهمترین اجزای سلولی هستند گفت: چربی ها باعث جذب ویتامین های مورد نیاز بدن، شرکت در ساختار هورمون ها و سیستم عصبی می شوند.


وی با بیان اینکه چربی ها محافظ پروتئین های بدن هستند گفت: قطع مصرف چربی در رژیم غذایی موجب استفاده از پروتئین ها برای تولید انرژی می شود که نتایج نامطلوبی برای بدن خواهد داشت.


نچواک با اشاره به اینکه مصرف چربی ها در جذب ویتامین های A، D و K نقش مهمی دارند گفت: افرادی که سعی در رژیم گرفتن دارند نباید چربی ها را از سبد غذایی خود حذف کنند و  30 درصد از انرژی روزانه باید از مصرف چربی و روغن ها تامین شود.


وی چربی های ترانس را خطرناک ترین نوع چربی برای بدن دانست و بیان کرد: این نوع چربی در موادی از جمله روغن گیاهی جامد، غذای های آماده و سرخ شده و روغن های قنادی وجود دارند.


نچواک با بیان اینکه سلول ها مهم ترین سازنده های روغن پالم در بدن هستند گفت: مصرف بیش از حد چربی و روغن موجب ذخیره ی آن به صورت روغن پالم می شود.


این متخصص تغذیه ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و سرطان را از مهمترین خطرات مصرف بیش از حد چربی ها و همچنین روغن پالم عنوان کرد و گفت: همانطور که مصرف زیاد چربی ها خطرات زیادی را به دنبال دارند، دریافت چربی ها به میزان کمتر از نیاز بدن عوارضی همچون ریزش موها را به دنبال دارد.


نچواک با بیان اینکه روغن های سرخ کردنی بهترین نوع روغن برای سرخ کردن هستند افزود: از روغن های مخصوص پخت و پز نباید برای سرخ کردن استفاده شود.


وی روغن های کانولا(کلزا)، کنجد و زیتون را از بهترین روغن ها برای پخت و پز عنوان کرد وگفت: این روغن ها سرشار از چربی های امگا 3 و امگا 6 میباشند و جایگزین های مناسبی برای روغن های جامد هستند.

 

انتهای پیام/ز

پرهیز از مصرف  روغن های مخصوص پخت و پزبرای سرخ کردن 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار