سروری در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛

تنش های سیاسی خارج از شورا مدیریت می شود/چهره های تند سیاسی مورد حذف مردم قرار خواهند گرفت

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران گفت: حرکت ها و تنش های سیاسی در شورای چهارم بیشتر از بیرون مدیریت و به داخل شورای شهر منتقل می شود.

تنش های سیاسی خارج از شورا مدیریت می شود/چهره های تند سیاسی مورد حذف مردم قرار خواهند گرفت
پرویز سروری رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران در گفتگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به عملکرد دوره چهارم شورای اسلامی شهر تهران، اظهار داشت: این عملکردها به چند مرحله تقسیم می شود چرا که در آغاز دوره چهارم یک تقابل سیاسی بین اعضا شکل گرفته بود.

وی ادامه داد: این نگرانی در مدت زمان کوتاهی با نشست ها و تفاهم هایی عملا حل شد و رفتار اعضا به یک کار کارشناسی تغییر کرد، تا ابتدای سال جاری این روند کارشناسی با فراز و فرودهایی ادامه داشت که منشا خدمات و آثار بسیار خوبی شد.

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر اینکه ما در این دوره توانستیم بیشترین حجم بودجه را به مهمترین موضوع تهران که بحث آلودگی و حمل و نقل بود، اختصاص دهیم، گفت: توانستیم به شکل انفجاری وضعیت حمل و نقل عمومی تهران را به صورت گسترده توسعه دهیم به گونه ای که سال آینده می توانیم 100 کیلومتر مترو را به شهروندان تحویل دهیم.

سروری با بیان اینکه در زمینه ابعاد نظارتی شورای چهارم از شوراهای دیگر موفق تر عمل کرد، افزود: در سال های گذشته شهرداری تهران در بحث بودجه 5 هزار میلیارد تومان اصلاحیه می آورد در حالی که امسال در بحث بودجه شهرداری 500 میلیارد تومان اصلاحیه آورد که این امر خود نشان می دهد که نظارت های شورای شهر تهران موجب نظم و انسجام بیشتری در فرآیندهای مختلف شهری شده است.

وی با بیان اینکه در بحث به روز رسانی و کنترل پروژه ها و مطالب مختلف دیگر، شاهد گزارش های بسیار قابل اعتنایی از کمیسیون برنامه و بودجه هستیم، تصریح کرد: این اتفاق نشان می دهد که اعمال نظارت بر سیستم شهرداری تهران صورت می گیرد.

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: ما در این دوره توانستیم برای اولین بار در طول عمر شوراهای کشور سامانه تنقیحی را سازمان دهی و راه اندازی کنیم که این امر یکی از اقدامات بسیار ارزشمند بود.

سروری اضافه کرد: در دوره چهارم شورای اسلامی شهر تهران توانستیم تمام محلات تهران را بررسی نظارتی کنیم و تمام اشکالات، درخواست ها و نیازات محلات را احصا و دسته بندی کنیم.
 
وی با اشاره به بررسی نقاط مشترک محلات با یکدیگر، یادآور شد: در ابعاد کوتاه مدت بیش از 50 درصد از موارد با فشاری که به شهرداری آورده شده و همکاری که آنها انجام دادند، اصلاح شد و همه این موارد نشان می دهد که توانستیم فرآیند رو به جلویی در شورای چهارم داشته باشیم.

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر اینکه در بحث شورایاری ها شاهد یک انسجام بیشتری نسبت به گذشته هستیم، گفت: امروزه یک ارتباط منظم تری بین شورای شهر تهران و شورایاری ها اتخاذ شده است.

سروری تأکید کرد: متاسفانه ابتدا و انتهای شورای چهارم به مصیبت سیاست زدگی دچار شده ایم و هم اکنون هم در دوره خیلی سیاه شورای چهارم هستیم چرا که هر روز شاهد حرکت ها و تنش های سیاسی در شورا هستیم که به نظر بنده بیشتر از بیرون مدیریت و به داخل شورا منتقل می شود.
 
وی ادامه داد: این اتفاق اصلا خوب نیست چرا که ما به مصائب دو دیدگاه سیاسی دو نوع رقابت در این دوره داشتیم که یکی رقابت سیاسی بود که به نظر من مضر است و دیگری رقابت خدمت برای شهر بود که باید به آن به صورت ویژه می پرداختیم.
 
رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران اضافه کرد: رقابت بسیار جدی بین دو طیف برای ارائه خدمات بیشتر شکل گرفت تا از این طریق بتوانیم توانمندی هایی را به اثبات برسانیم اما از اوایل امسال برگشتیم به رینگ و رقابت های سیاسی که به نظر من سم مهلکی برای شورای شهر خواهد بود.
 
سروری با تاکید بر اینکه ما در این فرآیند مایوس کننده مردم را دائما با سیاه نمایی مواجه می کنیم و تصویر غلطی از شورا را به آنها نشان می دهیم، گفت: به گونه ای در حال تجربه کردن شورای اول هستیم که اصلا خوب نیست.

وی با اشاره به تنش ها و اختلافات بین شورا و شهرداری در دوره اول شورای شهر تهران، افزود: به نظر بنده آن تعاملی که می توانست موجب ارتقای خدمت شود هم اکنون به یک تقابلی تبدیل شده که دائما در جهت کاهش ظرفیت ها به کار گرفته می شود.

رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: این موضوعات موجب یاس و نا امیدی مردم می شود و می تواند باعث شود که مردم از شورا قهر کنند و برداشت خوبی از دوره چهارم نداشته باشند. 

وی با اشاره به انتخابات دوره پنجم شورای اسلامی شهر تهران، گفت: احساس می کنم بعد از حادثه تلخ پلاسکو مردم آمیختگی با ماموریت های شورا پیدا کردند و حساسیت های شورا را بیشتر احساس کردند لذا به نظر من این دوره یک دوره کارشناسی و تخصصی خواهد بود و مردم تلاش خواهند کرد به افرادی که فهم موضوع می کنند و به کسانی که تحصیلات مرتبط و سوابق روشن در کارنامه خود دارند، رأی دهند.
 
رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای اسلامی شهر تهران گفت: معتقدم چهره های تند سیاسی حتما مورد حذف مردم قرار خواهند گرفت چرا که مردم در شورا بیشتر به دنبال چهره هایی هستند که به دنبال حل مشکلات آنها باشند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار