زنگ خطر جدی برای سلامت کشور

یک فوق تخصص جراحی قلب و عروق گفت: امروزه شاهد کاهش سن ابتلا به این بیماری‌های قلبی و عروقی به 50 سال هستیم و این زنگ خطر جدی برای سلامت کشور است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛پروفسور معصومعلی معصومی گفت: با اشاره به مرگ سالانه بیش از 160 هزار نفر در کشور بر اثر بیماری‌های قلبی و عروقی، گفت: حدود دو سوم این افراد را مردان تشکیل می‌دهند.

وی گفت:روز به روز شاهد افزایش آمار این بیماری‌ها هستیم و در حال حاضر بیماری های قلبی و عروقی 45 درصد آمار مرگ و میر را به خود اختصاص داده‌ است.

معصومی با اشاره به کاهش سن ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی، تصریح کرد: به طور معمول بیماری‌های قلبی و عروقی در سنین 70 یا 80 سال بروز پیدا می‌کند و کاهش سن ابتلا به این بیماری ها نشان دهنده این است که عوامل پیشگیری به خوبی رعایت شده است.

این جراح قلب افزود: معصومی تصریح کرد: سن ابتلا به این بیماری‌ها حتی در موارد بسیاری به 35 تا 40 سال و در موارد معدودی تا سن 20 تا 25 سال پایین آمده است.

این فوق تخصص جراحی قلب و عروق نوع تغذیه، کم تحرکی، سیگار و مواد مخدر، چاقی و فشار خون را از جمله عوامل زمینه ساز ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی عنوان کرد و افزود: متاسفانه رژیم غذایی بیشتر افراد پرنمک و پرچرب بوده و از طرفی کم تحرکی در جامعه و زندگی روزمره افزایش یافته است.

وی با تاکید بر لزوم پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی، اظهار کرد: طبق تحقیقات صورت گرفته تنها با مدیریت مطلوب تغذیه و تحرک می‌توان تا 80 درصد احتمال ابتلا به این بیماری‌ها را کاهش داد.

این فوق تخصص جراحی قلب و عروق تصریح کرد: در حال حاضر سالانه بیش از 160 هزار نفر در کشور بر اثر بیماری های قلبی و عروقی جان خود را از دست می‌دهند و این آمار در استان کرمانشاه سالانه حدود 12 هزار نفر است که حدود دوسوم آن را مردان تشکیل می‌دهند.

وی به طرح جهانی سازمان بهداشت جهانی در راستای کاهش 25 درصدی بیماری‌های قلبی و عروقی تا سال 2025 اشاره کرد وا فزود: عمده تمرکز اصلی سازمان بهداشت جهانی در این زمینه بر سه موضوع کنترل فشار خون، افزایش تحرک و کنترل مصرف سیگار و مواد مخدر است.

انتهای پیام/ز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.