با موافقت نمایندگان؛

سازمان فوریت‌های پیش‌بیمارستانی اورژانس کشور تشکیل می‌شود

نمایندگان در جریان بررسی برنامه ششم با تشکیل سازمان فوریت‌های پیش‌بیمارستانی اورژانس کشور موافقت کردند.

سازمان فوریت‌های پیش‌بیمارستانی اورژانس کشور تشکیل می‌شود
به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، نمایندگان مجلس در جلسه علنی صبح امروز (چهارشنبه، 15 دی ماه) مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی لایحه برنامه ششم توسعه، با 130 رأی موافق، 63 رأی مخالف و 2 رأی ممتنع از مجموع 234 نماینده حاضر در صحن علنی، ماده 87 این لایحه را به تصویب رساندند.
 
به موجب مصوبه مجلس در بند (الف) این ماده، تولیت نظام سلامت شامل سیاست‌گذاری اجرایی، برنامه‌ریزی‌های راهبردی، ارزشیابی، اعتبارسنجی و نظارت در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی متمرکز می‌شود. تمامی اشخاص حقیقی و حقوقی اعم از دولتی و غیردولتی، از جمله ارائه‌کنندگان خدمات سلامت، سازمان‌ها و شرکت‌های بیمه پایه و تکمیلی، موظف شدند از خط ‎‌مشی و سیاست‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با تأکید بر خرید راهبردی خدمات و واگذاری امور تصدی‌گری با رعایت ماده 13 قانون مدیریت خدمات کشوری و سطح‌بندی خدمات، تبعیت کنند.
 
نمایندگان همچنین یک جزء به بند الف الحاق کردند که بر اساس آن، از زمان ابلاغ این قانون، سازمان بیمه سلامت از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی منتزع و با حفظ شخصیت حقوقی و استقلال مالی بر اساس اساسنامه‌ای که به تصویب هیئت وزیران می‌رسد وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اداره می‌شود. اساسنامه این سازمان مطابق قانون به پیشنهاد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به تصویب هیأت وزیران می‌رسد.
 
در بند (ب) ماده 87 برنامه ششم مقرر شد به منظور توسعه کمی و کیفی،‌ ساماندهی و یکپارچه‌سازی شبکه اورژانس پیش بیمارستانی (115)، سازمان فوریت‌های پیش بیمارستانی اورژانس کشور به عنوان موسسه دولتی وابسته به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از محل منابع، ساختار و نیروی انسانی موجود ایجاد می‌شود.
 
اساسنامه سازمان مذکور به پیشنهاد سازمان امور اداری و استخدامی کشور و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به تصویب هیأت وزیران خواهد می‌رسد.
 
طبق تبصره این ماده، واحدهای استانی و شهرستانی سازمان فوریت‌های پیش‌بیمارستانی کشور کماکان به صورت ادغام‌یافته در شبکه‌های بهداشتی درمانی زیر نظر سازمان مذکور ارائه خدمت خواهند کرد.
 
وکلای ملت در بند (ج) ماده 87 مقرر کردند که فهرست رسمی دارویی ایران بر اساس نظام دارویی ملی کشور توسط وزارت بهداشت حداکثر هر سه ماه یک بار تدوین می‌شود. تجویز داروهای خارج از فهرست یادشده،‌ تخلف محسوب شده و متخلف با توجه به شدت و ضعف عمل ارتکابی و تعدد و تکرار آن، حسب مورد به مجازات‌های مندرج در تبصره (1) ماده (28) قانون سازمان نظام پزشکی مصوب 1383 محکوم می‌شود.
 
در تبصره این بند مصوب شد که آیین‌نامه‌ اجرایی بند فوق در شش ماه اول برنامه توسط سازمان و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی (سازمان غذا و دارو) تهیه و به تصویب هیأت وزیران خواهد رسید.
 
نمایندگان همچنین وزارت بهداشت را موظف کردند نسبت به تهیه لیست فرآورده‌ها و داروهای سنتی و گیاهی کشور اقدام کند.
 
انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار