وی افزود: کشاورزان تحت تاثیر شایعات بازار اقدام به تولید محصولاتی می کنند که با اقلیم منطقه و شرایط آب تناسبی ندارد،که این امر موجب مازاد عرضه و افت قیمت در بازاررا به دنبال دارد.
اردکانیان تصریح کرد: عمده زمین های زراعی کشور کوچک هستند و الگوی کشت علمی و دقیقی ندارند اما زمین های بزرگ زراعی با بهره گیری از کارشناسان مجرب ضمن تولید محصول مناسب از الگوهای کشت مدرن و به روز استفاده می کنند که باید این امر در تمام زمین های زراعی با حضور کارشناسان مسلط به بازار انجام گیرد.
کارشناس مسائل کشاورزی با تاکید بر توسعه تصریح کرد: کشت گلخانه ای مشکل کشور در کاهش هزینه و مصرف را حل نکرده و توسعه ی این روش تنها برای تولید اقلام اندکی از محصولات مناسب است .
وی افزود: برای اصلاح الگوی کشت و رفع مشکل باید متناسب با اقلیم مناطق ، به تولید محصولات پرداخت و با توجه به قرارداشتن کشور در منطقه خشک ، کشت محصولاتی که آب مصرفی آن کم تر و زمان اندکی برای رشد می برند مطلوب تر خواهد بود.
اردکانیان در پایان تاکید کرد: کاشت گیاهان دارویی که با شرایط آب و هوای خشک هم سو هستند برای صادرات وعرضه در بازار های جهانی بسیار مناسب اند و کمک شایانی به اقتصاد کشور خواهد کرد.
انتهای پیام/