دوپینگ قلب و عروق با دمنوش‌های گیاهی/ کسانی که قلبشان تیر می‌کشد، بخوانند

یک متخصص تغذیه عنوان کرد: مصرف خودسرانه بعضی از دمنوش‌های گیاهی باعث تشدید بیماری قلبی و عروقی می‌شود.

امین زاهدی متخصص تغذیه در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با اشاره به اینکه کاهش جریان خون در عضله قلب باعث ایجاد درد می شود، گفت: اکثر انسان‌ها در طول زندگی دچار سوزش و درد خفیف قلب می‌شوند.

زاهدی درباره علایم بیماری قلبی افزود: تنگی نفس، تعریق زیاد، احساس همیشگی ضعف و سرگیجه مدام از علایم بیماری قلبی و عروقی است. 

به گفته این متخصص تغذیه، مصرف گیاهانی مانند ریشه سنبل الطیب، گل گاو زبان، بادرنجبویه و اسطوخودوس باعث کاهش تپش و ضعف قلب می شود.

وی با بیان اینکه استفاده گیاه دارویی جهت درمان بدون اطلاع پزشک بیماری قلبی را افزایش می دهد، اظهار داشت: گیاهان دارویی حاوی آنتی اکسیدان و فلاونویید هستند به همین دلیل در بهبود سلامت قلب و عروق خونی تاثیر بسزایی دارند.

زاهدی با بیان اینکه داروی مورد مصرف بیماران قلبی و عروقی وارفارین ضد انعقادی است، تاکید کرد: مصرف همزمان گیاهانی مانند زنجبیل، انبه، سیر و گزنه با وارفارین باعث بروز خونریزی در ناحیه قلب می شود.

این متخصص تغذیه با اشاره به درمان قلب بیان کرد: مصرف یک فنجان دمنوش مرزنجوش باعث کاهش درد قلب می شود.

وی به گیاه نعناع اشاره کرد و یادآور شد: برگ نعناع را کوبیده و در یک لیوان آب به مدت نیم ساعت بجوشانید و جهت درمان قلب بنوشید.

وی با بیان اینکه بیماران قلبی با نوشیدن چای سبز می‌توانند اثر وارفارین را کاهش دهند، تصریح کرد: بیماران قلبی و عروقی باید از مصرف مواد غذایی همچون زردچوبه و پیاز به دلیل خاصیت ضدلخته‌کنندگی آنها خودداری کنند.

زاهدی در پایان بیان کرد: سوزش شدید معده بعد از صرف غذا نشانه ای از مشکلات گوارشی است و هیچ ارتباطی با بیماری قلبی و عروقی ندارد.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
abasyary
۱۴:۳۳ ۲۹ بهمن ۱۳۹۸
بانظر این کار ندارم الان تو کتابهای گیاهی یا گوگل هر جا جستجو کنی هزاران روش تعریف شده .شاید۱۰درصدش درست باشه .که اونم سخت بدونی کدوم درسته .من یه مدتی جستجو کردم .بنظرم درکنار اینها .خوردن روزی یک سیب باپوست .اگه اورگانیگ باشه چه بهتر کودشیمیایی نخورده باشه .خیلی بهتره .
Iran (Islamic Republic of)
ساره
۱۳:۴۱ ۱۰ خرداد ۱۳۹۷
گزارش خوبی بود
Iran (Islamic Republic of)
نا شناس
۰۰:۴۲ ۰۱ دی ۱۳۹۶
من هم دقیقا با حرف بقیه دوستان هم عقیده هستم که هر کسی ساز خودش رو می زند و آدم رو سر در گم می کنند.
Iran (Islamic Republic of)
نا شناس
۰۰:۴۲ ۰۱ دی ۱۳۹۶
من هم دقیقا با حرف بقیه دوستان هم عقیده هستم که هر کسی ساز خودش رو می زند و آدم رو سر در گم می کنند.
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۰۲:۵۵ ۲۹ آذر ۱۳۹۵
اخرش ما نفهمیدم کدوم رو بخوریم یا کدوم رو نخوریم!!!!!!!!!!!
هر کی میاد یه چیزی میگه !! یکی میگه اینا خوبن و خاصیت دارن و یکی مثل این متخصص تغذیه میگه ضرر داره! ادمو گیج میکنن
نمیدونیم باید به ساز کدوم یکی برقصیم
آخرین اخبار