رولا غنی در کنفرانس" افغانستان به تو نیاز دارد":

جوانان بجای مهاجرت در فکر آبادانی افغانستان باشند

همسر رئیس جمهور غنی از جوانان افغانستان خواست با به‌کارگیری اندیشه و ابتکارهای خود در آبادی افغانستان سهم داشته باشند.

جوانان بجای مهاجرت در فکر آبادانی افغانستان باشندبه گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران، همسر رئیس جمهور غنی با ابراز نگرانی از مهاجرت جوانان از کشور، از آنان خواسته است تا با به کارگیری اندیشه و ابتکارهای خود در آبادی افغانستان سهم بگیرند.

رولا غنی این موضوع را دیروز (پنچ شنبه ۱۸ قوس) در کنفرانسی با نام" افغانستان به تو نیاز دارد"، بیان کرد.

وی در این نشست که به طور مشترک از سوی وزارت های اطلاعات و فرهنگ و امور مهاجرین در کابل برگزار شده بود، گفت که کشورهای خارجی دیگر آماده پذیرش مهاجرین نیستند.

خانم غنی خطاب به جوانان گفت:" شکی نیست که مصیبت زیاد است اما راه نجات نیز وجود دارد و شما می توانید با مفکوره و ابتکارهای خود کشورتان را آباد سازید، حب وطن را به شهروندان بیاموزید و فرهنگ و تمدن خود را ترک نکنید."

کمال سادات، معین جوانان وزارت اطلاعات و فرهنگ گفت که جوانان بخش مهم نفوس کشور را تشکیل می دهند و از همین رو می توانند نقش مهم خود را در بهبود اقتصاد، تامین صلح و بهبود حکومت داری در کشور ایفا کنند.

وی از جوانان افغان خواست تا با در نظرداشت پیشرفت کشورهای همسایه، خانه خود- افغانستان- را ترک نکنند و به فکر آبادی آن باشند.
جورج کانینگهام (George Cunningham) معاون سفیر اتحادیه اروپا در افغانستان، نیز گفت که روند مهاجرت به کشورهای اروپایی از جمله از افغانستان به یک بحران تازه تبدیل شده است.

به گفته وی، علت عمده مهاجرت از افغانستان، نا امنی است اما برای مقابله با این روند لازم است تا پالیسی های کوتاه مدت و دراز مدت در زمینه جلوگیری از مهاجرت و تشویش جوانان به حضور در افغانستان عملی شود.

ایرکا نوشت؛ این نگرانی ها در حالی ابراز می شود که سید حسین عالمی بلخی، وزیر امور مهاجرین کشور گفته است که در حال حاضر حدود یک میلیون تن از باشندگان کشور به دلیل نا امنی و فقر از مناطق اصلی خود بیجا شده اند و افزون بر این، در یک سال اخیر حدود ۲۵۰ هزار تن از شهروندان افغانستان به کشورهای مختلف به ویژه اروپایی مهاجرت کرده‌اند.

اما اخیرا بیشتر کشورهای اروپایی ضمن تشدید تدابیر امنیتی در مرزهای شان و یا عملی کردن قوانین و پالیسی های سخت گیرانه در زمینه قبول پناهندگی، اعلام کرده اند که در تفاهم با حکومت افغانستان شمار قابل توجهی از مهاجرین افغان را دوباره به افغانستان بی می گردانند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار