وی تصریح کرد : اگر به واردکنندگان ساعت های چینی و تقلبی مجوز داده نشود به راحتی بازار با محصولات بی کیفیت قبضه نمی شود چرا که قاچاق این کالا صرفه اقتصادی با توجه به تعرفه 4 در صدی این کالا ندارد.
رضاخانلو افزود: علاوه بر این همه ساعتهای تقلبی از مبادی گمرک وارد شده و دارای برگ سبز هستند. بدون استثنا همه ساعتهای تقلبی از چین به ایران و از طریق فرودگاه امام به کشور وارد میشوند.
این مقام مسئول در خصوص پیشگیری از فروش محصولات تقلبی گفت: طی جلسه ای که با پخش کنندگان ساعت های با اصالت داشتیم ،قرار شد فروش ساعت اصل به خرده فروشانی که کالای تقلبی می فروشند ممنوع شود تا از این طرق فروش کالای تقلبی بر چیده می شود.
وی در خصوص میزان واردات سالانه ساعت به ایران نیز اعلام کرد: سالانه حدود 400 تا 500 هزار دلار ساعت به کشور وارد میشود که بیش از 90 درصد آن ساعت مچی و کمتر از 10 درصد آن ساعت دیواری و رومیز است.
به گفته وی، نزدیک به 800 واحد صنفی قانونی تحت نظر اتحادیه سازندگان و فروشندگان ساعت فعالیت میکنند. علاوه بر این 300 واحد صنفی بدون مجوز نیز وجود دارند که 200 مورد آنها در حال انجام روند قانونی هستند.
نایب رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان ساعت با اشاره به گران ترین ساعت در بازار پایتخت افزود: در حال حاضر گرانترین ساعتی که در بازار داخل وجود دارد تا 250 میلیون تومان به فروش می رسد.
انتهای پیام/