کرمانشاه؛

صدور نخستین نشان استاندارد حلال در کرمانشاه

مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه با بیان اینکه این واحد فرآوری گوشت مرغ ششمین واحد تولیدی کشور است که نشان استاندارد گرفته است

صدور نخستین نشان استاندارد حلال در کرمانشاهبه گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ مدیرکل استاندارد استان کرمانشاه با بیان اینکه این واحد فرآوری گوشت مرغ ششمین واحد تولیدی کشور است که نشان استاندارد گرفته است گفت: ظرفیت کشتار در این واحد تولیدی 2 هزار قطعه در ساعت است

محمودرضا نیازی افزود : استان کرمانشاه در نیمه نخست امسال 180 هزار رأس دام زنده به کشورهای حاشیه خلیج فارس صادر کرده است که با فرآوری گوشت دام صادراتی می تواند سهم خوبی در بازار محصولات حلال پیدا کند.

هم اکنون 34 کشور جزء مؤسسه غذای حلال هستند گردش مالی در حوزه محصولات حلال حدود 3 هزار میلیارد دلار است که 27 درصد آن در بخش غذای حلال است.

انتهای پیام/پ


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.