شیراز؛

تقویت ارتباط اعضای هیات علمی با صنعت

رضا ملک زاده معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: استادان هیات علمی دانشگاه ها، باید با تلاش ارتباط خود را با صنعت، تقویت کنند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ وی در جمع استادان جوان هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: لازم است استادان جوان هیات علمی دانشگاه ها، با فکر و اندیشه و نگاه جدید، ایده خود را به حوزه صنعت ارایه کنند، تا از آن صنعت، محصول و درآمد داشته باشند.
رضا ملک زاده به استادان هیات علمی جوان دانشگاه ها، بر تولید علم تاکید کرد و ادامه داد: اعضای جوان هیات علمی، باید علاوه بر فعالیت های آموزشی و درمانی، وقت و انرژی بیشتری برای تولید علم و پژوهش، بگذارند.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت اضافه کرد: استادان جوان با تلاش، کوشش، استقامت و پشتکار و امید در مقابل چالش ها و با حمایت دانشگاه و وزارت بهداشت، کشور را آباد کنند.
وی، یکی از وظایف یک عضو هیات علمی دانشگاه ها را، تفکر در خصوص پژوهش و فناوری، عنوان کرد و گفت: استادان باید بخشی از وقت خود را، در فعالیت های پژوهشی، مطالعه، طراحی، تحقیقات و کارهای گروهی صرف کنند.
رضا ملک زاده با اشاره به وجود 620 مرکز تحقیقاتی در کشور افزود: با اختصاص چند درصد از درآمد ناخالص ملی برای فعالیت های تحقیقاتی و پژوهشی، دانشگاه ها باید فضا و امکانات در اختیار مراکز تحقیقات قرار بدهند؛ اساتید با وقت کافی، باید بیشتر از آموزش، به پژوهش بپردازند و طرح های تحقیقاتی را به صورت تیمی و گروهی ارائه دهند.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت، با بیان اینکه 400 مجله پزشکی در کشور وجود دارد، بر ارتقای کیفیت مطالب مجلات تاکید کرد و ادامه داد: پیشرفت علمی دانشگاه ها از سوی مسئولان آن نیست، بلکه باید به کمک استادان دانشگاه صورت پذیرد و مسئولان وظیفه حمایت، همکاری، همفکری و راهنمایی دارند.
معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت یادآور شد: دانشگاه ها و وزارت بهداشت، برای حمایت از استادان جوان برنامه های متعددی از نظر فراهم آوری زیرساخت ها، بودجه های لازم و از پیش رو برداشتن موانع، تدوین کرده اند که در دست اجرا است.
دکتر ملک زاده، با ابراز امیدواری نسبت به افزایش سطح علمی دانشگاه ها، به کمک نسل جدید اعضای هیات علمی گفت: در حوزه سلامت، مانند صنایع دارویی، غذایی و تجهیزات پزشکی و هر بخشی که یک عضو هیات علمی بتواند، یک نوآوری و خلاقیت برای صنعت، تعداد تولید و کیفیت آن داشته باشد، همکاری بیشتر و بهتر لازم است که نتیجه این ارتباط نزدیک با صنعت، پیشرفت بسیاری از مسائل در کشور است.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شیراز هم در حاشیه این نشست، با اشاره به تبادل نظر پیرامون مسائل و وضعیت پژوهشی دانشگاه، وضعیت پژوهش در دنیا و مقایسه آن با دانشگاه های علوم پزشکی کشور، گفت: لازم است محققان با دانستن جایگاه پژوهش، با تشویق به فکر کیفی کردن راه های تحقیقات باشند.
دکتر سیدبصیر هاشمی افزود: با گزارش های موجود، کشور ایران از نظر وضعیت کمی و کیفی پژوهش، جایگاه خوبی در دنیا دارد و همچنین بر اساس مقاله های موجود، رتبه شانزدهم در کمیت و تعداد مقالات و رتبه بیست و دوم در کیفیت در جهان را دارد.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه ادامه داد: ایران هم مانند بسیاری از کشور های جهان، از لحاظ علمی رشد کرده است که این رشد، رقابت سختی در بین کشور ها و همین طور، در بین دانشگاه های کشور ایجاد کرده است.
دکتر هاشمی، اضافه کرد: تمام کشورها در حال تقویت حوزه های پژوهشی دانشگاه های خود از لحاظ زیرساختی و تولید علمی، هستند و ما هم باید با همکاری های بین المللی و بین دانشگاهی، برای افزایش کیفیت مقاله های محققان، تلاش کنیم.
او هدف اصلی از این نشست ها را، بحث و تبادل نظر و استفاده از تجربیات، در زمینه های مختلف و پیشرفت های جدید پژوهشی، برشمرد.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه، از حمایت از کارهای پژوهشی و زیرساختی، حمایت های بیشتر از پایان نامه ها و مقالات، تقویت ارتباط با صنعت و بانک زیستی به عنوان برخی از عناوین این نشست یاد کرد و گفت: فعالیت هایی که در دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در حال توسعه است، در آینده باعث قدرت و قوت بیشتر پژوهش در دانشگاه می شود، زیرا کارهای پژوهشی برای چند سال آینده، نمایان می شود.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه افزود: امیدواریم با زیرساخت، حمایت، تقویت پژوهش و تشویق اساتید جوان، وضعیت پژوهشی دانشگاه، دگرگون شود.
انتهای پیام/ن
برچسب ها: تقویت ، ارتباط ، اعضای ، علمی ، شیراز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار