ابراز نگرانی شدید عربستان از قانون مصوب کنگره آمریکا

مجمع مشورتی عربستان ضمن ابراز نگرانی شدید از قانون مصوب کنگره آمریکا درباره شکایت قربانیان 11 سپتامبر ، مدعی شد که این قانون، اصلی خطرناک را در روابط بین الملل کشورها پی ریزی می کند.

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان  به نقل از خبرگزاری رسمی عربستان واس ، عبد الله بن محمد بن ابراهیم آل شیخ رئیس مجلس شورای عربستان در اظهاراتی به نیابت از اعضای این مجلس از تصویب قانون کنگره آمریکا موسوم به «قانون عدالت علیه حامیان ترویسم»، ابراز نگرانی شدید و تاسف کرد و مدعی شد این قانون نقض آشکار و صریح مبانی ثابت مقررات بین المللی به ویژه نقض مصونیت حاکمیت کشورها است.

آل شیخ ابراز امیدواری کرد که دولت آمریکا این قانون را برای اجرا، تایید نکند و گفت: این قانون در صورت تایید نهایی آن از سوی دولت، به اصلی خطرناک در روابط بین المللی تبدیل خواهد شد و زمینه صدور چنین قوانینی را برای سایر کشورها فراهم می کند.

وی مدعی شد که این قانون پیامدهای منفی از جمله هرج و مرج و عدم ثبات در روابط بین المللی به همراه دارد و ممکن است زمینه حمایت از افراطگرایان را فراهم کند.

روز گذشته نیز شورای همکاری خلیج فارس تصویب این قانون از سوی کنگره آمریکا را محکوم و اعلام کرد: این قانون مغایر با پایه ها و اصول روابط بین کشورها و اصل مصونیت استقلال کشورهاست. 

عبدالله بن زاید آل نهیان وزیر خارجه و همکاری های بین المللی امارات نیز از نگرانی کشورش از قانون کنگره آمریکا خبر داد و گفت: این قانون با اصول روابط بین الملل در تضاد است و عواقب منفی و خطرناکی در پی دارد.

مجلس نمایندگان آمریکا جمعه گذشته «قانون عدالت علیه حامیان تروریسم» را تصویب کرد؛ این در حالی است که کاخ سفید تهدید کرد که آن را وتو می کند. 

در 11 سپتامبر سال 2001، 19 عضو گره تروریستی القاعده که 15 تن از آنان تبعه سعودی بودند، با استفاده از هواپیماهای مسافربری ربوده شده به مراکز حساسی در شهر نیویورک آمریکا از جمله برج های مرکز تجارت جهانی حمله کردند، که این حمله تروریستی هزاران کشته و زخمی در پی داشت.

تاکنون اسناد متعددی مبنی بر نقش عربستان در این حمله تروریستی منتشر شده است، که دولت آمریکا به دلیل حفظ منافع خود از اعلام آن خودداری می کند.


انتهای پیام /
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار