پوسترهایی خلق كردیم كه بر استفاده از كالای داخلی تاكید كند

صرف‌گرایی و اسراف در خرید كالاهای غیرضروری و بدون كاربرد و لوكس می‌تواند به بنیان خانواده آسیب برساند.

به گزارش خبرنگار حوزه تجسمی گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه خبری حوزه هنری؛ نمایشگاه پوستر با عنوان «حذف خرید كالای غیرضروری» در گالری ابوالفضل عالی حوزه هنری برپا شده است و علاقه‌مندان می‌توانند تا دهم شهریور به دیدن این آثار بیایند. این نمایشگاه حاصل دوره آموزشی ویژه ای تحت عنوان دوره ایده‌یابی است كه توسط مجموعه فرهنگی خیمه (بانوان هنرمند انقلاب اسلامی) ویژه بانوان گرافیست كشور برگزار شده است. سمانه سادات رفائی از هنرمندانی است كه در این نمایشگاه اثر دارد.
 
وی با اشاره به اینكه  این نمایشگاه حاصل فعالیت 30 بانوی هنرمند جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی است كه در نهایت منجر به تولید بیش از 40 پوستر شده است، توضیح داد: هدف گروهی مان در موسسه «خیمه» این بود كه پس از برگزاری یك دوره آموزشی، خروجی كار را به صورت یك نمایشگاه جمعی با موضوع مبارزه با اسراف و مصرف گرایی برپا كنیم.
 
رفائی افزود: متاسفانه ورود كالاهای قاچاق به كشور بسیار زیاد شده است و مدام در خبرها این موضوع را می شنویم و می خوانیم. همچنین استفاده از برندهای خارجی و به‌خصوص كالاهای چینی در كشور بسیار زیاد شده است؛ بنابراین  هدف اصلی هنرمندان در این نمایشگاه این است كه جامعه را نسبت به این قضیه و عواقب بسیار بدی كه برای اقتصاد كشور دارد آگاه كنند.
 
این هنرمند جوان ادامه داد: دوست داشتیم توجه مردم را به تولید ملی جلب كنیم و از آن ها بخواهیم كه به جای استفاده از برندهای خارجی، كالای ایرانی بخرند و به این ترتیب از اقتصاد كشور حمایت كنند.
 
 وی همچنین گفت: مصرف گرایی و اسراف در خرید كالاهای غیر ضروری و بدون كاربرد و لوكس حتی می تواند به بنیان خانواده نیز آسیب برساند. وقتی یك زوج جوان تاكید بر مصرف گرایی و استفاده از برند ها داشته باشند و در جهیزیه دختران همه وسایل خارجی و برخی از آن ها بدون كاربرد و لوكس باشد نتیجه این می شود كه تجمل گرایی ها هم ازدواج را سخت می كند و هم زوج های جوان را پس از ازدواج با مشكلات فراوانی روبه‌رو می كند. گاهی تا مدت ها زوج ها باید مشغول پس دادن بدهی‌هایی باشند كه برای خرید كالایی صرف كرده اند كه هیچ نیازی به آن‌ها نداشته اند.
 
سمانه سادات رفائی تاكید كرد: موج مصرف گرایی به افتصاد خانواده ها ضربه می زند و باعث می‌شود پول زیادی از سبد خانوار خانواده ها كه برایش زحمت كشیده شده است بیهوده مصرف شود؛ در حالی كه می توان همین هزینه را در راه های بسیار مفیدی صرف كرد. ضمن اینكه مصرف گرایی به چشم و هم‌چشمی در خانواده ها دامن می زند كه آسیبی جدی برای زوج ها محسوب می شود. ‌


انتهای پيام/


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار