از ادبیاتی که از آن بوی خون می آید عبور کنید

محمد محقق از نسل جوان افغانستان خواست که همگام با جهانیان پیش رفته و افغانستان را از حالت فکری که در آن خصومت و دشمنی نهفته است نجات بدهند.

از ادبیاتی که از آن بوی خون می آید عبور کنیدبه گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان، محمد محقق از نسل جوان افغانستان خواست که همگام با جهانیان پیش رفته و افغانستان را از حالت فکری که در آن خصومت و دشمنی نهفته است نجات بدهند.

محمد محقق، معاون دوم ریاست اجرایی حکومت وحدت ملی امروز در نشستی که از سوی گروهی از جوانان در مورد شبیه‌سازی سازمان ملل متحد در افغانستان برگزار شده بود از جوانان خواست که با جهانیان همگام شده و خود را با معیار های جهانی بسنجند.
 
محقق گفت: امروز دنیا به طرف جهانی شدن پیش میرود، ما باید خودمان را همگام بسازیم با آهنگ جهان، نسل جوان ما باید بیشتر تحصیل کرده و خود را با معیار های جهانی هماهنگ سازد.
 
وی تاکید کرد که نسل جوان افغانستان باید مطابق ادبیات عصر جهان به پیش برود و از ادبیات که بوی خون میدهد عبور کنند.
 
محقق افزود: ما باید سعی کنیم فکرمان را جهانی بسازیم افغانستان را از فکرهایی که در آن خصومت خوابیده است بیرون بکشیم.
 
به باور محقق ادبیات جنگ، خشونت وکشتار ادبیاتی است که مربوط به گذشته می شود و پیامد این ادبیات ریختن خون و به آتش کشیدن خانه های مردم افغانستان می باشد.

وی در ادامه گفت: ما نباید به ادبیات دهه هفتاد بربگردیم که پیامد آن جنگ و خون به وآتش کشیدن خانه همدیگر بود، امروز ما باید بیشتر ذهن مان را مطابق صلح و آشتی و برادری عیار بسازیم و ملل متحد دراین عرصه نیز میتواند افغانستان را در سال های آینده کمک برساند.

این اظهارات درحالی مطرح می شود که دراین اواخر بیشتر از جوانان با استفاده از شبکه های اجتماعی حکومت و رهبران سیاسی را به بُعد انتقاد می گیرند ومطالب رکیک و بدور از انتظار رهبران ومسئولان حکومت به نشر می رسانند.

شماری زیادی از جوانان با استفاده از نوشتن مطالب انتقادی به نحوی نارضایتی شان را از کار کرد رهبران حکومت وحدت ملی و رهبران سیاسی که به باور خودشان طی سالهای متمادی با سرنوشت مردم بازی کرده اند، ابراز می کنند.

قبل ازاین نیز رئیس جمهور غنی در  نشستی به صراحت اعلام کرد که روزانه بیش از یک میلیون دشنام از سوی کاربران شبکه های اجتماعی می شنود.

انتهای پیام/
برچسب ها: غنی ، محقق ، ادبیات ، نسل جوان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار