خاش

مهمترین علت بیماری های عفونی موادغذایی مانده

رئیس مرکز بهداشت شهرستان خاش گفت: مهمترین علت ابتلا به بیماری های عفونی خوردن مواد غذایی مانده است.

به گزارش خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان،اززاهدان،؛پرویز براهویی افزود: در فصل گرما احتمال ابتلا به بیماری های عفونی و مسمومیت های غذایی به ویژه در کودکان و سالمندان افزایش می یابد.

وی اظهار داشت: نشانه های شایع مسمویت های غذایی استفراغ و اسهال بوده و همچنین بیمار ممکن است تب لرز، سردرد، بدن درد، ضعف، بی حالی، بی رمقی و بی حوصلگی داشته باشد لذا توصیه ما این است که آب آشامیدنی سالم مصرف گردد و در رعایت موارد بهداشتی مردم کوتاهی نکنند.

وی حرارت ندادن غذاهای سرد به میزان کافی، مصرف زرده تخم مرغ نیم پز و همچنین خوردن بستنی های تهیه شده از شیرهای غیر پاستوریزه و نوشیدن آب های آلوده را از دیگر موارد ابتلا به بیماری های عنوان کرد.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار