قالیباف در آیین افتتاح نمایشگاه شمیم وحی؛

امروز، خطر اصلی برای ما انکار دین توسط برخی از تمدن ها نیست

شهردار تهران گفت: امروز وقتی نگاهی به تمدن‌ها و فرهنگ های مختلف می کنیم در ذهن ما این فکر ایجاد می شود که آن ها انکار دین می‌کنند و این مسئله را خطر بزرگ بدانیم، در حالی که خطر اصلی امروز برای ما انکار دین نیست که آن‌ها انجام می‌دهند.

امروز خطر اصلی برای ما انکار دین توسط برخی از از تمدن ها نیستبه گزارش خبرنگار گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛  محمد باقر قالیباف شهردار تهران در آیین افتتاح نمایشگاه شمیم وحی که صبح امروز ( یکشنبه ) در باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد، اظهار داشت: فضای مناسب کشور حاصل مجاهدت‌های امام خمینی (ره) و خون های ریخته شده شهدا، ایثارگران، جانبازان و رزمندگان 8 سال دفاع مقدس است که قطعاً اگر این‌ها نبودند چنین فضایی برای من و شما فراهم نمی‌شد.


وی افزود: امروز ما در سایه یک نظام اسلامی که در رأس آن یک فقیه مجتهد جامع‌ الشرایط قرار دارد، زندگی می‌کنیم که این نعمتی بزرگ برای ما به شمار می‌آید.


شهردار تهران گفت: باید تأکید کنم که بعد از مجاهدت‌ها و ایثارگری رزمندگان و شهدا، فضای قرآنی کشور را مدیون رهبری معظم آیت الله خامنه‌ای(مدظله العالی) هستیم که ایشان به عنوان یک مبارز دوران قبل انقلاب اسلامی و روحانی مبارز، علم و فرهنگ قرآنی را که شامل روخوانی قرآن، پایه گذاری در جامعه قرآنی، تفکر و تدبر در اندیشه قرآنی را ترویج دادند.


قالیباف با بیان اینکه شهرداری تهران 3 موضوع را در رأس کارها و فعالیت فرهنگی خود قرار داده است بیان کرد: در همین راستا هر فعالیتی که انجام می‌دهد موضوع قرآن، نماز واذان باید در آن ها تبلور داشته و دیده شود و اگر هرجا این اتفاق نیافتد نشانگر ضعف مدیریتی است.


وی افزود: بحث مسجد محوری، تفکر مسجدی و رویکرد خانواده محوری از جمله موضوعاتی بوده است که نباید فراموش شود و به حوزه مدیریتی و توان مدیریتی بستگی دارد.


شهردار تهران گفت: این موضوعات می‌تواند در شورای عالی قرآنی شهرداری تهران هم در حوزه معنایی و هم در حوزه پشتیبانی و برنامه‌ای مطرح شود.


قالیباف تصریح کرد: ما نیازمند این هستیم که در بعضی امور نگرش‌های و روش‌هایمان را تغییردهیم که موجب پیشبرد اهداف و فائق آمدن بر برخی مسائل و مشکلات می‌شود.


وی افزود: امروز وقتی نگاهی به تمدن‌ها و فرهنگ های مختلف می کنیم مخصوصاً تمدن‌های غیر‌اسلامی و غیر فرهنگ قرآنی ممکن است در ذهن ما این فکر ایجاد شود که آن ها انکار دین می‌کنند و این مسئله را خطر بزرگ بدانیم در حالی که خطر اصلی امروز برای ما انکار دین نیست که آن‌ها انجام می‌دهند.

قالیباف تصریح کرد: اگر فضای حاکم بر جامعه الهی و قرآنی باشد، محیط انسان را تربیت می‌کند و اگر انسانی به موفقیت برسد در اصل به هر آنچه در قرآن اشاره شده عمل کرده است.

وی افزود: بخش اصلی فضای قرآنی این است که به هرچه در آن اشاره شده است عمل شود که این خود آغاز راه عمل به قرآن است.

قالیباف بیان کرد: شاید به نظر آید که امروز یکی از مشکلات ما برای ترویج فرهنگ قرآنی نداشتن مکان مناسب است که این جزو وظایف شهرداری است ولی آیا داشتن فضا برای ترویج فرهنگ قرآنی کافی است؟ آیادر جامعه‌ای که فقر در آن وجود دارد برگزاری جلسات قرآنی موثر است؟

شهردار تهران گفت: اگر در این شهر چند ده هزار فقیر باشد برگزاری چند جلسه دغدغه‌‌ مند و تشکلاتی، در کمک‌ رسانی به آن‌ها پیشتاز می‌شود که این چیزی جز فرهنگ قرآنی و اهل بیتی نیست.

قالیباف تصریح کرد: یکی از بخش‌های مهم مطرح در قرآن، توجه به محرومین است که باید مسئولان و مدیران دست در دست هم دهند و همانند  ان جی او ها، و گرو‌ه های مردم نهاد و جمعیت‌‌هایی که در رسیدگی به محرومین چند قدم جلوتر از  ما هستند عمل کنند.

وی مطرح کرد: انضباط شهری یکی از جمله حقوق‌های شهروندی است که با توجه به اینکه ما مدعی فرهنگ قرآنی هستیم باید انضباط شهری را نیز رعایت کنیم.

شهردار تهران گفت: امروز در حوزه شهری دست نیاز به سمت شما برای برقراری انضباظ و محرومیت زدایی که 2 رکن مهم فرهنگ قرآنی و اهل بیتی است دراز می‌کنیم و امیدواریم که با عمل به این 2 رکن اصلی اقدامات مفیدی را انجام دهیم.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار