کرمانشاه ؛

سنجد بهترین منبع غذایی وغنی از کلسیم

سنجد میوه ایی است که به صورت خشک شده از آن استفاده می شود وطبعی خشک وسرد دارد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ؛سنجد بیشترین اثر گذاری را بر سلول های مغزی دارد ومصرف آن از ورودعفونت به بدن پیشگیری می کند وهمچنین ویتامین k زیادی دارد.

پودر هسته سنجد در درمان التهاب های حاد ومزمن کاربرد دارد ودر بهبود علایم آرتروز ومفاصل موثر است .

مصرف ده دانه سنجد در روز موجب پاکسازی دستگاه گوارش به ویژه معده وروده ها می شود و افرادی که رژیم لاغری دارند می توانند در برنامه غذایی خود قرار دهند.


انتهای پیام/ح

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار