به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ٬ رئیس هیات مدیره سراسری مرغداران کشور گفت: قدمت این مرغداری ها و تجهیزات آن ها بین 20 تا 25 سال است.
عطاء الله حسن زاده افزود: فرسودگی فضای مرغداری های کشور باعث تحمیل هزینه مازاد 30 تا 40 درصدی به مرغداران شده است.
وی سنتی بودن واحدهای تولیدی ومصرف بالای سوخت را از دیگر مشکلات صنعت مرغداری و لزوم نوسازی این واحدها برشمرد.
رئیس هیات مدیره سراسری مرغداران کشور گفت: با نوسازی و بازسازی مرغداری های فرسوده حداقل 30 درصد قیمت تمام شده هرکیلوگرم مرغ کاهش خواهد یافت و مرغداران به راحتی می توانند محصول خود را به خارج صادر کنند.
حسن زاده افزود: برای نوسازی و بازسازی مرغداری های فرسوده در کشور 25 هزار میلیارد ریال اعتبار مورد نیاز است.
وی پیشنهاد کرد تا دولت در یک برنامه پنج ساله برای کاهش هزینه های تمام شده بر صنعت مرغداری این اعتبار را در اختیار مرغداران قرار دهد.
به گفته وی؛ سالانه 2میلیون تن گوشت مرغ تولید می شود که با سرانه تقریبا هر نفر 25 کیلوگرم حدود 200 تا 300 هزار تن تولید مازاد گوشت مرغ درکشور وجود دارد.
24 هزار واحد مرغداری در کشور فعالیت دارند که در هر دوره 360 میلیون قطعه مرغ در این واحد ها تولید می شود.
انتهای پیام/