همدان؛

پیشرفت 60 درصدی زنجیره تولید مرغ در همدان

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی همدان گفت: زنجیره تولید مرغ با 60 درصد پیشرفت عملیات اجرایی تا پایان سال به بهره برداری می رسد.

پیشرفت 60 درصدی زنجیره تولید مرغ در همدان

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ محمد نظرپور با اشاره به اینکه این طرح نیازمند 5 میلیارد تومان تسهیلات است افزود: زنجیره تولید مرغ به زنجیره ای گفته می شود که در آن حذف واسطه ها و هزینه های غیر ضروری، کاهش قیمت تمام شده محصول و کاهش ریسک سرمایه گذاری، امکان برنامه ریزی برای میزان عرضه و بازایابی، افزایش کیفیت محصول و افزایش قدرت رقابت در بازار صادراتی در نظر گرفته می شود.


وی با بیان اینکه 500 واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت 9 میلیون قطعه در استان همدان وجود دارد افزود: پارسال واحدهای پرورش مرغ گوشتی این استان 23 میلیون قطعه جوجه‌ریزی داشتند.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت گفت: پارسال 60 هزار تن گوشت مرغ در این استان تولید شد و یکی از اولویت‌های امسال تولید مرغ سایز و استاندارد است، به‌طوری که مرغ‌های تولیدی وزنی بیش از هزار و 800 گرم نداشته باشند.

انتهای پیام/


برچسب ها: همدان ، تولید مرغ ، پیشرفت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.