یزد؛

مهم‌ترین شاخصه‌های امنیت غذایی دسترسی آحاد بشر درهمه جا وهمه وقت به مواد غذایی کافی وسالم

دسترسی آحاد بشر درهمه جا وهمه وقت به مواد غذایی کافی وسالم مهم‌ترین شاخصه‌های امنیت غذایی است.

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان ازیزد؛بهزاد قره یاضی رییس انجمن ایمنی زیستی ایران گفت: استفاده از مهندسی ژنتیک جهت ایجاد اصلاحات و بهبود غذا بنحوی که محصولی باکیفیت بالا‌تر تولید شود، در دنیای امروز جایگاه ویژه‌ای یافته و ویژگی منحصر بفرد محصولات تراریخته، آنالیز ریسک مصرف این محصولات قبل از عرضه به بازار مصرف می‌باشد.
رییس بخش تحقیقات و فناوری سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور در بخش دیگری از سخنان خود، بهبود صفات ماده غذایی را قبل از مصرف، نشان از بلوغ بشر در استفاده از محصولات سالم و ایمنی غذایی عنوان کرد.
 وی افزود: در حال حاضر ۱۸۱ میلیون هکتار از اراضی زیر کشت دنیا به محصولات تراریخته (مهندسی ژنتیک) اختصاص دارد و ۲۵ کشور دنیا از این فناوری پیشرفته در کشت محصولات استفاده می‌کنند.انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار