کرمان؛

درجه بندی نان های کرمان

استاندار کرمان با بیان اینکه امنیت غذایی را به صورت جدی به منظور ارتقای سلامت جامعه دنبال می کنیم، گفت: سند امنیت غذایی در سال گذشته در کرمان تدوین شده که یکی از بخش های مهم آن طرح جامع سند نان سالم بوده است.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان و بنا به اعلام روابط عمومی استانداری ، علیرضا رزم حسینی در آیین اهدای نشان طلایی و نقره ای به نانوایی های کرمان افزود: در سند امنیت غذایی به تامین نان، گوشت و سایر مواد غذایی سالم توجه ویژه ای شده است.

وی بیان کرد: مردم نیز باید عادت کنند که از نانوایی طلایی خرید کنند و نباید نسبت به کیفیت نان و سایر مواد غذایی بی توجه باشند.

نماینده عالی دولت در استان کرمان گفت:در سند تامین امنیت غذایی بر اساس استانداردهای تعیین شده محصولات غذایی تهیه و در واحدهای مجوز دار عرضه شود.

وی تاکید کرد: همواره سعی شده در اجرای سند تامین امنیت غذایی به صورت عملیاتی کار کنیم زیرا بازدید و سرکشی به تنهایی جوابگو نیست.

در این آئین نشان طلایی به حمیدرضا رستمی مدیرعامل موسسه نان بی بی گندم و محمد کارنما رئیس اتحادیه نانوایان کرمان اهدا شد.

در این آئین همچنین نشان نقره ای نانوایی به محمدحسین پورنامداری اهدا شد.

انتهای پیام/گ

برچسب ها: نان ، درجه بندی ، کرمان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.