سبزی‌پلو با ماهی، غذایی خوش طعم و متفاوت

ماهی به دلیل داشتن امگا 3 اثرات مثبتی بر سلامتی افراد دارد و ماهی قزل‌آلا بیشتر از دیگر انواع ماهی‌ها دارای این خواص است.

محمدحسین عزیزی، متخصص صنایع غذایی و رییس انجمن صنایع غذایی در گفتگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به خواص برخی از موادغذایی گفت: ماهی به دلیل دارا بودن امگا 3 فواید بسیاری بر سلامتی دارد و در پیشگیری از بیماری سرطان و بیماری‌های قلبی عروقی مؤثر است.

وی در ادامه افزود: در بین انواع ماهی، مصرف ماهی قزل آلا به دلیل داشتن مقدار بیشتری امگا 3، توصیه می‌شود.

این متخصص صنایع غذایی ادامه داد: با توجه به خواص بسیار سبزیجات نیز می‌توان گفت غذایی همچون سبزی پلو با ماهی یکی از انواع غذاهای مفید و مؤثر بر سلامتی در افراد است و با توجه به طعم خوب آن از دیرباز افراد در تهیه این غذا به خصوص در روزهای خاص مانند عید و غیره اهمیت می‌دادند.

رییس انجمن صنایع غذایی در پایان خاطرنشان کرد: البته توجه به این نکته استفاده از سبزیجات تازه به دلیل خواص بیشتر نسبت به سبزیجات خشک شده نیز، خالی از لطف نیست.

برای آگاهی از آخرین اخبار و پیوستن به کانال تلگرامی باشگاه خبرنگاران جوان اینجا کلیک کنید.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار