رحمانی میزان استاندارد مصرف نمک را 3 تا 5 گرم در روز اعلام کرد.
رحمانی افزود: در حال حاضر 35 درصد مرگ و میرها در استان ناشی از بیماریهای قلبی و عروقی است و در این میان مصرف زیاد نمک به ویژه در سنین میانسالی و سالمندی با افزایش فشار خون، خطر بروز سکته قلبی را افزایش می دهد.
وی اضافه کرد: مصرف زیاد نمک مانع جذب کلسیم در بافت استخوانها می شود که در نتیجه، کاهش استحکام و پوکی استخوان ها را به دنبال دارد.
بگفته ی رحمانی ، همچنین مواد غذایی شور به دلیل تخریب مخاط معده، موجب ناراحتی های مختلف گوارشی نیز می شود که سرطان معده به عنوان چهارمین سرطان شایع دنیا از آن جمله است.
جانشین معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قزوین دربارهی استفاده از نمکهای دریایی و تصفیه نشده نیز گفت: نمکهای دریا به دلیل شوری کم، بیش از حد مصرف می شوند که این امر موجب بالا رفتن فشار خون می شود؛ وجود املاح و فلزات سنگین تصفیه نشده نیز از دیگر مضرات استفاده از این نمک هاست.
به گفته جلالی با کاهش 3 گرمی مصرف روزانه نمک، خطر بیماریهای قلبی و عروقی 50 درصد کاهش می یابد.
انتهای پیام/ پ