باشگاه خبرنگاران جوان - سالار قاسمی رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی روز پنجشنبه اظهار کرد: والدین نوآموزان بدو ورود به دبستان برای نوبتگیری باید از طریق سامانه سنجش به نشانی اینترنتی www.sirat 2.csdeo.ir اقدام کنند.
وی ادامه داد: تاکنون بیش از یک میلیون و ۱۰ هزار و ۲۹۷ نوآموز معادل ۸۱ درصد برای سنجش سلامت بدو ورود به دبستان از اول مهر ماه ۱۴۰۳ تاکنون نوبتگیری کردهاند. لازم است ۱۹ درصد باقیمانده تا پایان اردیبهشت نسبت به نوبتگیری اقدام کنند.
قاسمی اضافه کرد: نوبتگیری سنجش سلامت نوآموزان اتباع خارجی از اول اسفند آغاز شده است و تاکنون نیز فرایند نوبت گیری ۳۴ هزار نفر به اتمام رسیده است همچنین والدین دارای فرزند ۴ سال به بالا نیز میتوانند با ورود به سامانه سیرت ۲، فرایند نوبت گیری را انجام دهند.
منبع: وزارت آموزش و پرورش