باشگاه خبرنگاران جوان - محمدجواد عسکری رئیس کمیسیون کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: اولین مکاتبه ما در سال جدید با رییس جمهور درباره قیمت گذاری گندم بود و با دلایل به ایشان گفتم که این قیمت گندم به صرفه نیست و تلاش میکنیم این هفته درباره همین موضوع با وزیر جهاد جلسهای بگذاریم و پیگیر شویم.
او افزود: زمانی که در مجلس گذشته شورای قیمت گذاری را تصویب کردیم نگاه مان به این موضوع بود که در کنار قیمت مشخص شده تبصره هم بیاید.
عسکری ادامه داد: ما در ابتدای فصل کشت قیمت خرید را مشخص میکنیم، اما نمیدانیم تا زمان برداشت گندم شرایط ارز و تورم به چه صورت است و بر اساس آن تبصره وزارت جهاد کشاورزی و وزیر مکلف است جلسهای برگزار کند هزینههای کاشت، داشت و برداشت و سود متعارف کشاورز را ببیند.
او افزود: امیدواریم تا هفته آینده این جلسه برگزار شود.
منبع: صدا و سیما