بمب گذاری و آدم ربایی در پاکستان

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - به گفته مقامات پاکستانی امروز سه شنبه یک بمب کنار جاده‌ای در نزدیکی خودروی حامل پرسنل امنیتی در جنوب غربی پاکستان منفجر شد که بر اثر آن سه پلیس کشته و ۱۸ تن دیگر زخمی شدند. در همین حال، افراد مسلح دو شرکت کننده در کارزار واکسیناسیون فلج اطفال را در شمال غرب این کشور ربودند.

شاهد ریند، سخنگوی دولت در این خصوص گفت که اولین حمله روز سه شنبه در منطقه مستونگ استان بلوچستان رخ داد. هیچ گروهی مسئولیت این انفجار را بر عهده نگرفته است. در همین راستا شهباز شریف، نخست وزیر پاکستان در بیانیه‌ای این حمله را محکوم کرد و قول داد که مبارزه با تروریسم را تا ریشه کن شدن آن ادامه دهد.

زاهد خان، افسر پلیس مسئول گفت که مردان مسلح به طور جداگانه به یک خودرو حمله کردند و دو عامل تزریق واکسن فلج اطفال را در حالی که از یک مرکز بهداشتی در ولسوالی دره اسلام خان در استان خیبر پختونخوا در راه بودند، ربودند.

این آدم ربایی پیش از یک کارزار گسترده واکسیناسیون فلج اطفال، که قرار است از ۲۱ آوریل آغاز شود و ۴۵ میلیون کودک را هدف قرار دهد، رخ داد.

منبع: آر تی