وحدانی: فدراسیون شمشیربازی در خصوص حواشی اخیر مماشات نمی‌کند
وحدانی: فدراسیون شمشیربازی در خصوص حواشی اخیر مماشات نمی‌کند

باشگاه خبرنگاران جوان _ محسن وحدانی در خصوص حواشی اخیر در تیم ملی شمشیربازی سابر پس از جام جهانی مجارستان اظهار داشت: هیچ‌گونه بی‌انضباطی و بی‌اخلاقی از طرف هیچ‌کس در فدراسیون قابل قبول نیست و قطعاً فدراسیون و هیئت رئیسه با این موضوع برخورد می‌کند.

وی افزود: شنبه جلسه هیئت رئیسه درباره اتفاقات و حواشی اخیر برگزار می‌شود و بلافاصله کمیته فنی و کمیته انضباطی تشکیل جلسه می‌دهند و با تمام افرادی که در حواشی ایجاد شده نقش داشتند، برخورد می‌کنند.

دبیر فدراسیون شمشیربازی عنوان کرد: قطعاً فدراسیون در مورد حواشی اخیر هیچ مماشاتی با هیچ فردی نخواهد داشت.

گفتنیست در روز های اخیر یکی از ملی پوشان با سرمربی سابر دچار چالش شدند و به زودی در مورد این اتفاق تصمیمات لازم از سوی فدراسیون شمشیر بازی گرفته می شود.

منبع تسنیم