سلیمی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان:
ایجاد کارگروه برای تحقق شعار سال هیچ نفعی ندارد؛ هر کس باید به وظیفه‌اش عمل کند

باشگاه خبرنگاران جوان؛ فاطمه سیدی - حجت الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به نامگذاری سال ۱۴۰۴ به نام سرمایه گذاری برای تولید، گفت: ایجاد کارگروه برای تحقق شعار سال هیچ نفعی ندارد و کاری جلو نمی‌برد و اگر هر دستگاهی به وظایف خود به درستی عمل کند شاهد تحقق فرمایش رهبر معظم انقلاب خواهیم بود. 

بروکراسی اداری مانع جدی تحقق شعار سال است
وی ادامه داد: معتقدم که بروکراسی اداری یکی از بزرگترین عوامل مانع تحقق شعار سال است، به عنوان مثال مجوز ایجاد مشاغل توسط وزارت صمت صادر می‌شود پس بهتر است که همین وزارتخانه سایر امور را نیز پیگیری کند تا سرمایه‌گذاران در رفت و آمد میان ده‌ها سازمان و دستگاه گرفتار نشوند و رهبر معظم انقلاب نیز تاکید کردند که مسیر سرمایه‌گذاری کوتاه شود.

بیش از بیست قانون برای رفع موانع تولید روی زمین مانده است
سلیمی بیان کرد: در مرحله بعد باید به رفع خلا‌های قانونی بپردازیم چرا که بیش از بیست قانون مادر برای رفع موانع تولید روی زمین مانده است که باید در اسرع وقت به آن رسیدگی شود تا به مرحله اجرا برسند.

دولت ارائه لایحه برای تحقق شعار سال را به ماه‌های پایانی موکول نکند
عضو هیات رئیسه مجلس تصریح کرد: همچنین دولت برای تحقق شعار سال باید به جای درگیر شدن در مسائل حاشیه‌ای و دست چندم سریعاً لایحه بیاورد و آن را به ماه‌های پایانی سال موکول نکند.

بانک‌ها از مسیر اصلی خود منحرف شده‌اند

وی ادامه داد: متاسفانه بانک‌ها از مسیر اصلی خود منحرف شده‌اند و بنگاه‌داری می‌کنند در نتیجه برای تحقق شعار سال لازم است که این دستگاه‌ها به وظایف اصلی خود برگردند و سرمایه لازم برای تامین منابع مالی سرمایه‌گذار را تامین کنند. 

نماینده مردم تهران افزود: متاسفانه هر وقت دولت‌ها به کسری بودجه می‌خورند به سراغ صندوق توسعه ملی می‌روند و به نظر می‌رسد که این صندوق نیز از هدف اصلی خود دور شده است لذا بهتر است که دولت‌ها چشم خود را از این منبع سرمایه کشور بردارند. 

دولت باید امنیت سرمایه‌گذاری را فراهم کند
سلیمی متذکر شد: همچنین دولت باید به سرعت در زمینه امنیت سرمایه‌گذاری اقدامات محسوس و عملیاتی انجام دهد که یکی از شاخصه‌های مهم آن تامین انرژی مورد نیاز مجموعه‌های تولیدی است همچنین باید از سرمایه‌گذاران حمایت جدی به عمل بیاید تا مردم پول خود را به حوزه تولید بیاورند.

عضو هیئت رئیسه مجلس تاکید کرد: همچنین ما ایرانیان خارج از کشور که توانایی سرمایه‌گذاری در مسئله تولید را دارند ارتباط چندانی نداریم و این وظیفه دستگاه دیپلماسی است که این ارتباط مستمر را ایجاد و سرمایه این اشخاص را جذب کند که متاسفانه در سال‌های گذشته شاهد کوتاهی‌های بسیاری در این حوزه بوده‌ایم.

نماینده مردم تهران همچنین گفت: یکی از وظایف سفارتخانه‌های ما این است که به عنوان یک دستگاه فرماندهی اقتصادی در کشورها عمل کنند در حالی که بیشتر نقش تماشاچی را دارند لذا وزارت خارجه باید اهتمام بیشتری در این حوزه به خرج دهد.