برگزاری سنت ۷۰ ساله پخت حلوا در مهریز یزد

در آیین سنت ۷۰ ساله پخت حلوا با همت و همراهی اهالی روستای منشاد در بخش مرکزی مهریز بیش از یک تن حلوا در آشپزخانه مسجد جامع پخت و بین مردم و مسافران توزیع شد.

حلوا را چه به عنوان یک دسر، چه به عنوان یک نذری و چه به عنوان یک شیرینی در مراسم‌های مختلف تهیه که طرفداران زیادی به خصوص در مناطق روستایی دارد.

برای تهیه حلوا باید برنج، شکر، آب، گلاب، زعفران و هل را مخلوط و درون قابلمه و یا دیک‌های بزرگ بر حسب ضرورت و جمعیت مدنظر روی حرارت ملایم بجوشانند.

سالانه در شهرستان مهریز جشنواره‌های مختلف به ویژه قرمه، گل سرخ محمدی و بر حسب ضرورت در بخش‌های فرهنگی و هنری با حضور مردم برگزار می‌شود.

مردم استان یزد از گذشته تاکنون به شعله زرد، حلوا میگویند؛ اگر به آن زعفران اضافه کنند به رنگ زرد و اگر اضافه نکنند به رنگ سفید خواهد بود.