انعکاس جشن پیروزی انقلاب اسلامی در شبکه خاوران

باشگاه خبرنگاران جوان؛ فهیمه کدخدا - صدا و سیمای خراسان جنوبی امروز برنامه های مختلفی را در بخش صدا، سیما، خبر و فضای مجازی تدارک دیده است و ۲ ویژه برنامه نیز از رادیو و تلویزیون پخش می‌شود.

ویژه‌ برنامه‌ تلویزیونی می‌مانی‌ای وطن به تهیه‌کنندگی حسن اکبری روز دوشنبه ۲۲ بهمن از ساعت ۸:۳۰ تا پایان راهپیمایی روی آنتن شبکه خاوران می‌رود. این برنامه با اجرای زنده گروه‌های سرود و موسیقی، حضور کارشناسان سیاسی، روایت‌های راویان انقلاب و پخش نماهنگ‌های ملی، لحظاتی پرشور و خاطره‌انگیز را برای مخاطبان رقم خواهد زد.

این برنامه نگاهی به دستاورد‌های انقلاب اسلامی داشته و با اجرای گفت‌و‌گو‌های تحلیلی، تلاش دارد روایت‌هایی از حماسه‌آفرینی‌های مردم ایران را به تصویر بکشد. 


بیشتر بخوانید


همچنین رادیو خاوران با ویژه‌برنامه‌ شاد و عیدانه‌ روز خوب پیروزی، جشن انقلاب را به خانه‌های مردم می‌برد. این برنامه به تهیه‌کنندگی فاطمه زهرا روزی و نویسندگی فاطمه ایوبی، از ساعت ۸:۳۰ تا ۱۱:۳۰ روی آنتن رادیو خواهد رفت. 

اجرای این برنامه بر عهده‌ سمیرا عاطفی‌فر و احسان محمدیان است و با حضور گروه‌های موسیقی و سرود، گزارش‌های متنوع از سراسر کشور و ارتباط زنده با مردم، شور و نشاط ویژه‌ای را به این روز می‌بخشد.

گزارشگران این برنامه فاطمه برهانی و سید مهدی ابراهیمی، به همراه تیمی از گزارشگران جوان، حال‌وهوای واقعی جشن پیروزی انقلاب را منعکس خواهند کرد.