مهارت افزایی آینده شغلی دانش آموزان را تضمین می‌کند

باشگاه خبرنگاران جوان؛ فهیمه کدخدا - نبوی ثالث معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: در قالب طرحی به نام یک دانش‌آموز، یک مهارت که یکی از ماموریت‌های مهم نظام تعلیم و تربیت است باید زمینه ورود دانش آموزان به هنرستان فراهم شود. 

او افزود: بر اساس اهداف این طرح، هر دانش‌آموز باید در رشته‌ای خاص آموزش‌های لازم را در حد مهارت‌های پایه در یکی از دو درس کار و فناوری و فرهنگ و هنر دریافت کند.

نبوی ثالث ادامه داد: دانش آموز در طی ۹ سال اولیه تحصیل باید در موقعیت‌های مختلف قرار گرفته شود تا تمایز خود را در مهارت‌های مختلف نشان داده و آینده تحصیلی و شغلی خود را با اطمینان خاطر انتخاب کند.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش خراسان جنوبی گفت: در خراسان جنوبی با همکاری دستگاه‌هایی که در حوزه مهارت کار می‌کنند همانند فنی و حرفه‌ای، فرهنگ و ارشاد و... ۵۰ رشته مختلف مشخص شدند که آموزش حول این رشته‌ها انجام شود.


بیشتر بخوانید


او بیان کرد: دانش‌آموزان قرار است از پایه هفتم و طی این دوره‌ها با یک مهارت آشنا شوند، تا جایی که در پایه نهم بتوانند رشته مناسب با علاقه و شخصیت خود را انتخاب کنند.

نبوی ثالث گفت: دانش‌آموزان در کارگاه‌های که پنجشنبه‌ها و جمعه‌ها به مدت ۶۰ ساعت به صورت رایگان برگزار می‌شود شرکت کرده و در پایان هر دوره به دانش آموزان گواهینامه شرکت در دوره داده می‌شود که تنها هزینه دریافت گواهینامه را پرداخت می‌کند.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش خراسان جنوبی افزود: آموزش مهارت‌های مختلف زمینه شناسایی هر دانش آموز از خود و شناخت والدین از فرزندش را فراهم می‌کند و به انتخاب آگاهانه رشته تحصیلی کمک شایانی می‌کند.