ایران سومین کشور تولید کننده مفصل‌های فیبر نوری در زیر زمین

باشگاه خبرنگاران جوان؛ پریزاد اقبالی- حسین جردکانی، مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به طراحی و ساخت تجهیزات پسیو فیبر نوری این مجموعه گفت: «ما تجهیزات پسیو فیبر نوری برای مخابرات تولید می‌کنیم که این تجهیزات و مفصل‌ها و همچنین جبر تقسیم‌های  فیبر نوری تولید شده شرکت ما از سال ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۲  به صورت وارداتی از کشورهای کره، آمریکا و چین بوده اند. محصولات تولیدی شرکت ما در حال حاضر حدود ۱۵ محصول  بوده و مواد اولیه مورد نیاز محصولات تولیدی ما از پتروشیمی‌های تبریز، گلپایگان و اراک خریداری شده اند.»

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان افزود: «مفصل‌های فیبر نوری به این صورت بوده که اندازه کابل‌های فیبر نوری در حالت عادی و استاندارد ۴ کیلومتر است و بیشتر از آن امکان تولید وجود ندارد و از جهتی اتصال آن‌ها از زیر زمین انجام می‌شود و باید در برابر ضربات، کشش و همچنین از ورود آب به محفظه جلوگیری شود که ما این مفصل های مقاوم را در این شرکت به تولید رساندیم.»

حسین جردکانی اظهار کرد: «از سال ۱۳۹۸ که پروژه فیبر نوری به داخل خانه‌ها آمده، تمامی تجهیزات آن را در این شرکت به تولید رساندیم؛ از جمله جعبه تقسیم فیبرنوری که بر روی دیوار نصب می‌شود. پریز فیبر نوری نیز یکی دیگر از تجهیزات تولید شرکت ما است که داخل خانه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد. مفصل‌های فیبر نوری به قیمت ۵۰ دلار از کره خریداری می‌شدند و هر یک عدد از نمونه تولیدی شرکت ما به قیمت یک میلیون تومان عرضه می‌شود.»