۳۶ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در آذربایجان‌غربی انجام شد

خسرو شهبازی رئیس سازمان جهاد‌کشاورزی آذربایجان‌غربی با اشاره به اینکه ۳۶ میلیون قطعه جوجه‌ریزی در استان انجام شده گفت: این تعداد در مدت مشابه پارسال ۳۲ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه بود که امسال ۳ میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه افزایش یافته است.

وی اضافه کرد: گوشت مرغ گرم که هم اکنون در اختیار مصرف کنندگان قرار می‌گیرد، جوجه‌ریزی‌های مهرماه است که به تعداد ۵ میلیون ۳۴۳ هزار قطعه جوجه ریزی شده بود که نسبت به زمان مشابه سال ۱۴۰۲ که ۳ میلیون و ۷۷۷ هزار جوجه‌ریزی داشتیم، افزایش ۴۲ درصدی دارد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی آذربایجان‌غربی ادامه داد: از اول تا ۱۶ آبان‌ماه جاری هم ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار قطعه جوجه‌ریزی شده که نسبت به زمان مشابه سال ۱۴۰۲ افزایش ۴۳ درصدی دارد.

شهبازی اظهار کرد: از فروردین تا پایان مهرماه امسال ۶۳ هزار و ۵۴۵ تن گوشت مرغ در آذربایجان‌غربی تولید شده و بر اساس سرانه مصرف ۲۸ کیلوگرم، هفت هزار تن مازاد برمصرف بوده است.

وی در ادامه گفت: براساس سرانه مصرف ۳۰ کیلوگرم، سه هزار تن مازاد داریم که این میزان مازاد به استان‌های همجوار و خارج از کشور صادر می‌شود.

منبع ایرنا