کشف مواد اولیه تولید ظروف یکبار مصرف قاچاق در ساوجبلاغ

سرهنگ  سید امین موسوی گفت: ماموران در حین گشت زنی در آزادراه کرج قزوین به یک دستگاه خودروی نیسان وانت مشکوک و دستور توقف آن را صادر کردند. در بازرسی از این خودرو ماموران موفق به کشف ۱۰۰ کیسه ۲۵ کیلوگرمی مواد اولیه تولید ظروف یکبار مصرف خارجی قاچاق را کشف کردند.
وی با اشاره به دستگیری یک نفر در این خصوص، اظهارداشت: ارزش کالا‌های قاچاق مکشوفه برابر نظر کارشناسان ۱۰ میلیارد ریال برآورد شده است که پس از تشکیل پرونده برای انجام مراحل قانونی به مراجع ذیربط معرفی شد.
فرمانده انتظامی شهرستان ساوجبلاغ بیان کرد: قاچاق کالا همواره ضربه‌های سنگین و جبران ناپذیری را به توسعه و پیشرفت اقتصاد کشور وارد می‌کند که هر یک از شهروندان می‌توانند با اطلاع از اینگونه موارد سریعا مراتب با تلفن ۱۱۰ به پلیس گزارش دهند.