دهیاران ساخت و ساز‌های غیر مجاز را گزارش دهند

محمدرسول مکران نژاد در جلسه شورای حفظ حقوق بیت المال شهرستان جازموریان گفت: دهیاران و اعضای شورا‌های روستایی به خوبی می‌توانند مردم را در جهت تهیه سند اراضی ترغیب کنند تا زمینه سو استفاده افراد سودجو حذف شود. 

وی افزود: ساخت و ساز‌های غیر مجاز در داخل شهر‌ها و روستاها، ناشی از عدم تثبیت مالکیت و دریافت سند اراضی از سوی مردم است که خسارات جبران ناپذیری را به بافت شهری و روستایی وارد کرده است. 

رئیس حوزه قضایی جازموریان بر نقش دهیاران و اعضای شورا‌های اسلامی روستا‌ها در پیشگیری از ساخت وساز‌های غیرمجاز تاکید کرد و گفت: مردم باید بدانند که به ساخت و ساز‌های غیرمجاز و بدون مجوز، امتیاز آب و برق تعلق نمی‌گیرد.

 مکران نژاد تصریح کرد: کارشناسان کمیسیون رفع تداخل ماده ۵۴ نیز باید به صورت میدانی از مناطق بازدید کنند تا از بروز خسارت‌های جبارن ناپذیر به بخش کشاورزی در شهرستان جازموریان جلوگیری شود.