پنج کیلومتر از مسیر مریوان تا مرز باشماق تعریض شد

فرزاد حسنی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان اظهار کرد: طرح تعریض محور ۱۷ کیلومتری باشماق مریوان در دست انجام است که سه کیلومتر سال گذشته و ۲ کیلومتر در سال جاری تعریض شده است.

وی با اشاره به کسب رتبه ششم در حوزه راهداری در سطح کشور، اظهار کرد: امسال ۲۲۰ کیلومتر روکش، لکه گیری و آسفالت در سطح راه‌های استان انجام شد و در زمینه اقدامات حفاظتی، ایمنی و خط‌کشی نیز ۲ هزار کیلومتر خط‌کشی و ۱۹ کیلومتر نصب حفاظ انجام شد.

به گفته مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کردستان، محور جدید تیژ تیژ گاران نیازمند برخی اصلاحات و ایمنی در تونل‌های مسیر است که در صورت انجام بخشی از ترافیک بزرگ این محور به این بخش منتقل می‌شود.

حسنی افزود: انتظار از اداره کل راه و شهرسازی و شرکت ساخت و توسعه، تکمیل این محور است که سهم بزرگی در تصادفات دارد.

وی با بیان اینکه در سال‌های اخیر اعتبارات خوبی در بخش راهداری جذب شده است، ادامه داد: یکی از طرح‌هایی که عملیات اجرایی آن آغاز شده، احداث کمربندی غربی مریوان است که ترافیک درون و برون شهری را ساماندهی می‌کند.

حسنی گفت: روزانه حدود هزار کامیون حامل سوخت از داخل شهر مریوان عبور می‌کند که مخاطراتی دارد و طرح کمربندی غربی با استفاده از اعتبارات ملی سازمان راهداری شروع شده که به ایمنی محور‌های داخل شهری کمک شایانی می‌کند.