نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران:
باید تکریم خانواده‌های شهدا به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود

 حجت‌الاسلام‌والمسلمین موسوی مقدم نماینده پیش از ظهر امروز در دیدار با آیت‌الله سید محمد سعیدی اظهار کرد: تکریم و احترام مقام شامخ خانواده‌های شهدا و ایثارگران طبق فرمایشات مقام معظم رهبری در دستور کار قرار دارد و تلاش می‌کنیم در این راستا کوتاهی نشود.
وی افزود: موضوع تکریم جامعه ایثارگران باید تبدیل به یک فرهنگ عمومی شود چرا که این مسئله از دغدغه‌های مهم مقام معظم رهبری است.
نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید تأکید کرد: همان‌طور که مردم ایران در اعیادی مثل عید غدیر به دیدار سادات می‌روند باید دیدار با خانواده‌های شهدا نیز تبدیل به یک فرهنگ حسنه و عمومی شود و این فرهنگ به نسل‌های بعدی نیز منتقل و در جامعه نهادینه شود.
موسوی مقدم یادآور شد: کار‌های بسیار زیادی در بنیاد شهید صورت‌گرفته، اما کافی نیست به همین خاطر باید کار‌های بر زمین‌مانده سریعاً انجام شود.
وی در پایان تصریح کرد: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در متن عمومی جامعه امری ضروری است که مجموعه همکاران در بنیاد شهید به این مسئله اهتمام جدی دارند.