خانواده جانباختگان معدن طبس تا سه روز دیگر خانه‌دار می‌شوند

خانواده جانباختگان معدن طبس تا سه روز دیگر خانه‌دار می‌شوند

فرزانه صادق در حاشیه شانزدهمین همایش ملی و نمایشگاه قیر، آسفالت و ماشین آلات که در مرکز تحقیقات راه و مسکن و شهرسازی در جمع خبرنگاران  در  خصوص تحویل واحد‌های مسکونی خانواده حادثه دیدگان معدن  طبس گفت:بلافاصله بعد از حادثه معدن طبس ضمن اعلام همدردی که از طرف دولت انجام شد طبق دستور رئیس جمهور و تصویبی که در دولت انجام گرفت مقرر شد با توجه به ظرفیت‌های قانونی موجود تامین مسکن خانواده‌های جانباختگان در اولویت باشد.

وی  با بیان اینکه در وزارتخانه سعی کردیم در کوتاهترین زمان نسبت به بررسی  وضعیت مسکن خانواده‌های حادثه دیده  معدن در استان‌های مختلف  اقدام کنیم گفت: بررسی‌ها نشان داد که ۳۲خانواده در استان خراسان رضوی،۱۶خانواده در استان خراسان جنوبی، ۴خانواده در استان گلستان و یک خانواده در استان سیستان و بلوچستان یا فاقد مسکن بودند یا مسکن در شان نداشتند.  

صادق  اظهار کرد: درهمین مدت تلاش وزارت راه وشهرسازی  آن بود که بتوانیم تامین مسکن را با پیگیری‌ها و حمایت‌های دولت به ثمر برسانیم و طی دو سه روز آینده این مساکن تحویل خانواده‌ها خواهد شد.

وی  با بیان اینکه قیمت تمام شده برای این واحد‌های مسکونی نیز قسط بندی می‌شود گفت: بخشی از آن را دولت حمایت می‌کند و بازپرداخت بخش دیگر نیز با تنفس دو ساله و از سال سوم انجام می‌شود. همه این اقدامات براساس ظرفیت‌های قانونی انجام خواهد شد.

وی بر اهمیت توسعه صنعت حمل‌ونقل در تعیین سطح توسعه یافتگی کشور‌ها تأکید کرد و توضیح داد: نگهداشت سرمایه‌های موجود در حوزه حمل‌ونقل یکی از موضوعات کلیدی است و در ایران، ۹۰ درصد حمل‌ونقل، چه بار و چه مسافر، از طریق جاده‌ها انجام می‌شود که این مسئله، بر اهمیت نگهداشت و ارتقای کیفیت جاده‌ها می‌افزاید.

صادق ادامه داد: بدون شک برگزاری چنین همایش و نمایشگاهی و اقدامات پس از آن، از جمله تشکیل کارگروه‌های تخصصی مستمر، بر ارتقای کیفیت و کمیت جاده‌های کشور تأثیرگذار خواهد بود. 

وی افزود: برگزاری این نمایشگاه و ظرفیت‌هایی که در صنعت مهندسی و گروه‌های دانش‌بنیان کشور شکل گرفته، می‌تواند برای هم‌افزایی و ارتقای کیفی و کمی جاده‌های کشور کمک شایانی داشته باشد.

وزیر راه و شهرسازی به لزوم هم‌افزایی بین وزارتخانه‌های مختلف و شرکت‌های زیرمجموعه وزارت راه و شهرسازی اشاره کرد و گفت: با گواهی‌نامه‌های استاندارد و جذب حداکثری نخبگان و حوزه دانش‌بنیان، می‌توان به ارتقای کیفیت در جاده‌ها و صنعت حمل‌ونقل دست یافت.

صادق همچنین به فرسودگی ناوگان و شریان‌های حمل‌ونقل اشاره و خاطرنشان کرد: نوسازی و بهسازی شریان‌های حمل‌ونقل که تأثیر قابل توجهی بر درآمد‌های پایدار ملی از طریق ترانزیت دارد، بیش از پیش مورد توجه قرار خواهد گرفت.

صادق بر ضرورت جبران فرسودگی ناوگان حمل‌ونقل و حرکت به سمت سیاست‌گذاری‌های کلانی که به اقدامات موثر منجر می‌شود تأکید کرد و گفت: تجهیز و نوسازی ناوگان جاده‌ای و زیرساخت‌های جاده‌ای در اولویت قرار دارد. این موضوع در جلساتی که با وزرای صمت و نفت برگزار خواهد شد، پیگیری می‌شود تا ضمن اقدامات موثر از بخش خصوصی در این زمینه بهره‌برداری بیشتری شود.

{$sepehr_media_20003146_400_300}