قصه سفره ایرانی در مستند «ترنج»

مستند «ترنج» که قصه فرهنگ خوراک ایرانی از شمال تا جنوب را به تصویر می‌کشد، چهارشنبه‌ها و پنجشنبه‌ها حوالی ساعت ۱۸:۴۵ از شبکه دو سیما بازپخش می‌شود.

 مجموعه «ترنج» با موضوع فرهنگ و تاریخ خوراک در ایران روایتی از سنت‌های غذایی در مناطق مختلف کشور است. این مجموعه در هر قسمت به سراغ یکی از خوراک‌های معروف سفر‌های ایرانی رفته و داستان آن را از شمال تا جنوب به تصویر می‌کشد؛ موضوعاتی همچون چای و قهوه، خرما و نخ، نان و آب، آش، شهد و شکر، قند و نبات و ... از جمله عناوین قسمت‌های متنوع این مجموعه است.

 مستند «ترنج» به تهیه‌کنندگی محمد شکیبانیا و کارگردانی سام کلانتری تهیه و تولید شده است، چهارشنبه‌ها و پنجشنبه‌ها حوالی ساعت ۱۸:۴۵ از شبکه دو سیما بازپخش می‌شود.