افزایش تولید خرمالو در بیضا

صدیقه مویدی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا با اشاره به افزایش ۱۸ درصدی تولید خرمالو در بیضا اظهار کرد: تا پایان عملیات برداشت خرمالو در این شهرستان، بالغ‌بر ۱۹۰ تن محصول تولید و روانه بازار مصرف می‌شود.

او بیان کرد: برداشت خرمالو در شهرستان بیضا از اواسط مهرماه آغاز شد و تا پایان آذرماه ادامه دارد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا تصریح کرد: این میزان محصول پاییزه در سطح ۱۹ هکتار از باغ‌های مثمر تولید می‌شود که این سطح در پارسال ۱۶ هکتار بود.

مویدی ادامه داد: ارقام ژاپنی، سیبی و قصرالدشتی از مهم‌ترین ارقام خرمالوی تولیدی شهرستان بیضا هستند.

این مقام مسئول اضافه کرد: شرایط خوب آب و هوایی، حاصلخیزی خاک و قیمت مناسب این میوه، زمینه توسعه باغ‌های این منطقه را افزایش داده است.

مویدی توصیه کرد: به منظور افزایش گرده افشانی و تولید محصول با کیفیت، باغداران با نصب کندوی زنبورعسل در درون باغ می‌توانند علاوه بر تولید عسل محصول بیشتری به دست آورند. 

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیضا بیان کرد: از جمله ویتامین‌ها و مواد معدنی موجود در این میوه پاییزی، ویتامین A، c، b۱، b۲، b۳، بتاکارون، کلسیم، گوگرد، آهن، فسفر، پتاسیم و منیزیم است.