گرامیداشت یاد آیت الله اﺷﺮﻓﯽ اﺻﻔﻬﺎﻧﯽ در شبکه قرآن و معارف

مستند محرمان محراب، به تهیه کنندگی «سیدمصطفی سیادت» روز دوشنبه ۲۳ مهر ساعت ۲۲:۱۵ بر روی آنتن شبکه قرآن ومعارف سیما می‌رود.

آیت الله اشرفی اصفهانی در سال ۱۲۸۱ در خمینی شهر اصفهان دیده به جهان گشود، دوران کودکی و نوجوانی خود را در زادگاهش سپری کرد و پس از گذراندن دوره مکتب خانه جهت تحصیل در حوزه علمیه، عازم اصفهان شد. 

وی دوره عالی و اجتهادی فقه و اصول را در قم نزد بزرگانی، چون عبدالکریم حائری یزدی، سید محمد تقی خوانساری، سید صدرالدین صدر، سید محمد حجت، سید حسین طباطبایی بروجردی و امام خمینی (ره) فرا گرفت.

این روحانی مبارز، نماینده حضرت امام خمینی (ره) در استان کرمانشاه و امام جمعه آن شهر بود. وی مسئولیت حوزه علمیه کرمانشاه را برعهده داشت و حوزه خواهران را نیز در این شهر راه‌اندازی کرد.

آیت الله اشرفی اصفهانی در ۲۳ مهر ۱۳۶۱ بر اثر انفجار نارنجک توسط منافقین به درجه رفیع شهادت نائل آمد.