تولید ۱۸ هزار تن گوشت قرمز در قزوین

سید محمد میربابایی مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی قزوین گفت: سال گذشته ۱۷ هزار و ۷۰۰ تن گوشت قرمز در استان تولید شده بود که در سال جدید با رشد ۲ درصدی همراه هستیم.

وی با بیان اینکه گوشت قرمز در سه میلیون و ۴۰۰ هزار واحد دامی استان قزوین تولید شده است، اضافه کرد: پیش بینی می‌شود تا پایان امسال، ۳۸ هزار تن گوشت قرمز در واحد‌های دامپروری استان تولید شود.

به گفته میربابایی، تامین مستمر نهاده‌های دامی و اتخاذ سیاست‌های حمایتی همچون تامین سرمایه در گردش ارزان قیمت می‌تواند به پایداری تولید و تحقق دستیابی به خودکفایی در این صنعت منجر شود.

مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی قزوین بیان کرد: قزوین رتبه دار تولید فرآورده‌های دامی در استان محسوب می‌شود.