دستگیری ۱۳ متهم پرونده مشروبات الکلی دست ساز در همدان 

عباس نجفی گفت: به دلیل آلوده بودن این مشروبات به متانول، ۹۶ نفر در همدان دچار مسمومیت شده‌اند و متاسفانه تاکنون ۱۱ نفر به دلیل استفاده از این مشروبات آلوده جان خود را از دست داده‌اند.

او گفت: دستورات لازم مبنی بر رسیدگی فوری این پرونده و مجازات عاملان و شناسایی و دستگیری متهمان اصلی و سایر عوامل و توزیع کنندگان به مراجع ذی‌صلاح صادر شده است.

دادستان عمومی و انقلاب استان همدان از بازداشت ۲۴ نفر از متهمان پرونده اخلال نظام بانکی با عنوان فروش امتیاز وام بانک رسالت در همدان خبر داد.

نجفی گفت: از این تعداد، سه نفر از گردانندگان اصلی این پرونده هستند و تاکنون بیش از یک هزار و ۴۴۳ نفر از مالباختگان، شکایت خود را به مراجع قانونی ارائه کرده‌اند.

او با تاکید بر اینکه تحقیقات گسترده پیرامون این موضوع در جریان است، گفت: بر اساس برآوردها، در این پرونده نزدیک به ۲ هزار و ۸۷۰ میلیارد ریال از افراد، کلاهبرداری صورت گرفته است.