کشف ۴۲ هزار لیتر سوخت قاچاق در خراسان جنوبی

سرهنگ دهقان رئیس پلیس امنیت اقتصادی خراسان جنوبی گفت: مأموران انتظامی استان نهمین مرحله طرح استانی مقابله با خودرو‌های شوتی و قاچاقچیان سوخت را در قالب یک طرح ضربتی ۲۴ ساعته اجرایی کردند. 

او افزود: مأموران با انجام ایست و بازرسی‌های مقطعی و کنترل محور‌های مواصلاتی استان به ۵۰ دستگاه خودروی شوتی و ۵ دستگاه خودروی سنگین مشکوک شدند که جهت بررسی بیشتر خودرو‌ها را متوقف کردند. 


بیشتر بخوانید


سرهنگ دهقان اظهار کرد: مأموران در بازرسی از خودرو‌های توقیف شده، ۴۲ هزار لیتر انواع فرآورده‌های نفتی به ارزش ۲۵ میلیارد ریال را کشف کردند. 

رئیس پلیس امنیت اقتصادی خراسان جنوبی بیان کرد: از ابتدای سال تاکنون نیز بیش از هزار و ۸۰۵ دستگاه انواع خودرو‌های شوتی توقیف شده اند که در این خصوص پرونده تشکیل و به مرجع قضائی ارسال شده است.