تولید ۳۰ میلیون نشاء در بزرگترین واحد مکانیزه یزد

محمدرضا غفاریان مدیر جهاد کشاورزی شهرستان یزد در بازدید از واحد مکانیزه تولید نشاء گفت: این واحد در مساحتی بالغ بر ۵ هزار متر مربع، سالانه ۳۰ میلیون نشاء تولید می‌کند.

وی افزود: استفاده از سیستم‌های گرمایشی و سرمایشی مدرن، مصرف انرژی را بهینه و هزینه‌های تولید را تا ۳۰ درصد کاهش داده است.

مدیر جهاد کشاورزی یزد ادامه داد: از ویژگی‌های دیگر این تولیدی، طراحی و ساخت سایبان توری (NetHouse) برای حفاظت گیاهان در برابر آفات و شرایط محیطی نامساعد است.

غفاریان خاطرنشان کرد: در چهار ماه آینده و با تجهیز کامل این واحد به تکنولوژی‌های روز دنیا، تولید نشاء ۲۵ درصد در واحد سطح افزایش خواهد یافت.

ساخت واحد مکانیزه تولید نشاء در یک دوره چهار ماهه و با سرمایه‌گذاری ۱۰۰ میلیارد ریالی انجام و زمینه اشتغال مستقیم برای ۲۴ نفر را به همراه داشته است.