توزیع بیش از ۱۵۳ هزار تن نهاده‌های دامی در استان قزوین
توزیع بیش از ۱۵۳ هزار تن نهاده‌های دامی در استان قزوین

رحمانی مدیر تعاون روستایی استان قزوین گفت: در راستای خدمت رسانی به روستائیان و کشاورزان استان، ۱۵۳ هزار و ۴۴۹ تن انواع نهاده‌های دامی در ۵ ماهه سال جدید توسط شبکه تعاونی‌های روستایی و کشاورزی بین دامداران و مرغداران استان توزیع شده است.

وی عنوان کرد: این مقدار نهاده‌های دامی شامل کنسانتره، جو، سبوس، سویا، ذرت، یونجه، کاه و کلش بوده که در این میان بیشترین نهاده توزیع شده در سطح استان مربوط به توزیع کنسانتره و جو می‌باشد.

این مسئول با بیان اینکه بهره برداران نهاده‌ها را از اتحادیه‌ها و شرکت‌های تعاونی کشاورزی خریداری می‌کنند، افزود: خرید نهاده‌های مورد نیاز روستائیان با قیمت مناسب و توزیع با شرایط بهتر یکی از ویژگی‌های شبکه تعاون روستایی است.

رحمانی هدف از توزیع نهاده‌ها را تامین امنیت غذایی، تنظیم بازار و رفع نیاز دامداران و مرغداران و کمک به تولید و افزایش کمی و کیفی تولیدات دام و طیور استان عنوان کرد.

وی در ادامه افزود: شبکه گسترده تعاونی‌های روستایی استان در راستای خدمت رسانی به جامعه روستایی از کلیه امکانات استفاده می‌نمایند تا در حد توان نیاز تولیدکنندگان را بر طرف کنند.